Αρχείο για "Απρίλιος, 2015"

Ενημερωτική εκδήλωση

metavasi
Προσκαλούμε τους γονείς και τους μαθητές της Στ τάξης των Δημοτικών Σχολείων του Αλιβερίου στην ενημερωτική εκδήλωση με θέμα:

Από το Δημοτικό … στο Γυμνάσιο Διαβάστε όλο το άρθρο »

Ετικέτες: ,

Ενημερωτικό σημείωμα για τους συμμετέχοντες στην εκπαιδευτική επίσκεψη των Γ & Δ τάξεων στην Ακρόπολη

akropoliΑναφορικά με την επίσκεψη των μαθητών στο Μουσείο και τον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης των Αθηνών.

Σας υπενθυμίζουμε πως οι μαθητές θα προσέλθουν στο σχολείο στις 07.15 – 07.20. Το λεωφορείο θα αναχωρήσει στις  07.30.  Η προγραμματισμένη ώρα επιστροφής είναι από  16.15-16.30. Επισημαίνουμε πως το λεωφορείο θα αναχωρήσει στην προκαθορισμένη ώρα, χωρίς  καθυστέρηση. Αν την ημέρα της επίσκεψης κάποιος μαθητής είναι ασθενής και δεν μπορεί να συμμετάσχει, Διαβάστε όλο το άρθρο »

Ετικέτες:

Χτίζοντας γέφυρες για την ομαλή μετάβαση από το Δημοτικό στο Γυμνάσιο

Γκράφιτι στους τοίχους του Γυμνασίου
Γκράφιτι στους τοίχους του Γυμνασίου

Την Τετάρτη 29 Απριλίου 2015 πραγματοποιήθηκε η επίσκεψη των μαθητών της Στ τάξης στο Γυμνάσιο Αλιβερίου στο πλαίσιο του προγράμματος σχολικών δραστηριοτήτων “Χτίζοντας γέφυρες για την ομαλή μετάβαση από το Δημοτικό στο Γυμνάσιο”. Οι μαθητές ξεναγήθηκαν στους χώρους του σχολείου από τον Υποδ/ντή κο Νεάκη Δημήτριο ο οποίος τους ενημέρωσε αναλυτικά για τη λειτουργία του σχολείου. Στη συνέχεια μοιράστηκαν σε ομάδες ισάριθμες των τμημάτων της Α τάξης και συμμετείχαν στις δραστηριότητες που είχαν τα τμήματα σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα. Διαβάστε όλο το άρθρο »

Ετικέτες: ,

Πραγματοποίηση ενημερωτικής εκδήλωσης

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία σήμερα, Τετάρτη 29 Απριλίου 2015, η προγραμματισμένη ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Αλλαγές στην εφηβεία: Διαχείριση συγκρούσεων γονέων – παιδιών». Οι προσκεκλημένες ομιλήτριες από το Κέντρο Ειδικής Φροντίδας Παίδων του Ναυτικού Νοσοκομείου Πειραιά, κυρίες  Θωμοπούλου Κων/να, Αντιπλοίαρχος (ΥΝ) ΠΝ, και Παπαχρηστοπούλου Ευγενία, Υποσμηναγός, Ψυχολόγος – Κλινική Νευροψυχολόγος, προέβησαν σε μια πλήρη παρουσίαση των αναπτυξιακών και συμπεριφορικών χαρακτηριστικών Διαβάστε όλο το άρθρο »

Ετικέτες: ,

Ενημέρωση για τους γονείς των μαθητών της Στ τάξης

metavasiΣτο πλαίσιο του Προγράμματος Σχολικών Δραστηριοτήτων της Στ τάξης με θέμα: Χτίζοντας γέφυρες για την ομαλή μετάβαση από το Δημοτικό στο Γυμνάσιο, θα επισκεφτούμε το χώρο του Γυμνασίου Αλιβερίου την Τετάρτη 29 Απριλίου 2015. Προς διευκόλυνση της έγκαιρης εκτέλεσης των προγραμματισθέντων δραστηριοτήτων, οι μαθητές θα προσέλθουν κατά το διάστημα από 8.00 – 8.15 κατευθείαν στο χώρο του Γυμνασίου. Διαβάστε όλο το άρθρο »

Ετικέτες: , ,

Παγκόσμια εβδομάδα δράσης για την εκπαίδευση 2015

actΑπό 27 Απριλίου – 3 Μαΐου 2015 οι Α, Β & Στ τάξεις του σχολείου μας συμμετέχουν στις δραστηριότητες της Παγκόσμιας Εβδομάδας Δράσης για την Εκπαίδευση.

Τα βήματα της φετινής συμμετοχής είναι τα ακόλουθα:

Βήμα 1: Διερευνώ τη θεματική

Αφού γίνει η παραλαβή του υλικού, μελέτη των προτεινόμενων ιστοριών και των υπόλοιπων κειμένων θα επιλεγούν αυτά με τα οποία θα δουλέψει κατά τάξη, Διαβάστε όλο το άρθρο »

Ετικέτες:

Πραγματοποίηση ενημερωτικής εκδήλωσης

OLYMPUS DIGITAL CAMERATo Σάββατο, 25 Απριλίου 2015, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η προγραμματισμένη ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Εισαγωγή στη χαρισματικότητα». Οι προσκεκλημένες ομιλήτριες της εκδήλωσής μας, κυρίες Γκιουλέκα Αλίνα και Δεληγεώργη Δανάη, παρουσίασαν ένα πλαίσιο χαρακτηριστικών και συμπτωμάτων που προσδιορίζουν το φάσμα της χαρισματικότητας, Διαβάστε όλο το άρθρο »

Ετικέτες: ,

Λειτουργία του σχολείου την Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

agios_georgiosΣας γνωρίζουμε ότι, σύμφωνα με το άρθρο 4 του Π.Δ.201/98 που καθορίζει τη λειτουργία των δημοτικών σχολείων, τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης δε λειτουργούν την ημέρα της εορτής του Πολιούχου της έδρας του σχολείου. Ως εκ τούτου δε θα πραγματοποιηθούν μαθήματα την Πέμπτη 23 Απριλίου 2015, ημέρα εορτασμού του Αγίου Γεωργίου.

Πρόβλημα στην εμφάνιση του ιστολογίου

problemΤυχόν προβλήματα που παρατηρούνται στην εμφάνιση του ιστολογίου και αφορούν τη θέση των πλαϊνών γραμμών εργαλείων αλλά και την προσβασιμότητα στο κείμενο των αναρτήσεων, οφείλονται σε δυσλειτουργία των εξυπηρετητών του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου να υποστηρίξουν το θέμα που έχουμε επιλέξει (Arclite) και καθορίζει την εμφάνιση του ιστολογίου.

Η αποκατάσταση της δυσλειτουργίας αυτής είναι πέρα από τη δική μας δυνατότητα. Ευελπιστούμε στη γρήγορη αποκατάσταση της δυσλειτουργίας, ώστε να μην αναγκαστούμε στην αλλαγή του θέματος, κάτι που θα επηρεάσει δυσμενώς τη λειτουργικότητα και την εμφάνιση του ιστολογίου μας.

Εργασίες ανακαίνισης

renovationΆρχισαν σήμερα, Τρίτη 7 Απριλίου 2015, εργασίες ανακαίνισης στις τουαλέτες των μαθητών. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων που εξασφάλισε τη χρηματοδότηση των εργασιών, την έκδοση της σχετικής άδειας από τη Σχολική Επιτροπή και την επίβλεψη από τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου. Διαβάστε όλο το άρθρο »

Ετικέτες: , ,

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση