Αρχείο για "27 Μαρτίου 2015"

Προσθήκη εξοπλισμού

DellΣήμερα παραλάβαμε δύο πλήρως λειτουργικές  μονάδες ηλεκτρονικών υπολογιστών με τα απαραίτητα περιφερειακά τους (οθόνη, πληκτρολόγιο-ποντίκι) που μας διέθεσε πιστωτικό ίδρυμα που δραστηριοποιείται και στην πόλη μας. Πρόκειται για υπολογιστές που προήλθαν από αντικατάσταση υπάρχοντος εξοπλισμού του πιστωτικού ιδρύματος, Διαβάστε όλο το άρθρο »

Ετικέτες:

Επίσκεψη της Κινητής Μονάδας Βιβλιοθήκης

tn_SAM_1619Πραγματοποιήθηκε σήμερα η προγραμματισμένη επίσκεψη της Κινητής Μονάδας της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Χαλκίδας. Πρόκειται για ένα λεωφορείο που έχει μετασκευαστεί εσωτερικά κατά τέτοιο τρόπο, ώστε να φιλοξενεί μια μικρή έκθεση βιβλίων. Το μεγάλο διάστημα που η συγκεκριμένη μονάδα ήταν ανενεργή έχει περιορίσει το διαθέσιμο αριθμό τίτλων προς δανεισμό, Διαβάστε όλο το άρθρο »

Ετικέτες: , ,

Πραγματοποίηση εκπαιδευτικής επίσκεψης

Εκθέματα στους εξωτερικούς χώρους της γλυπτοθήκης
Εκθέματα στους εξωτερικούς χώρους της γλυπτοθήκης

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 26 Μαρτίου η εκπαιδευτική επίσκεψη της Στ τάξης στο Οικολογικό Πάρκο Ψυχικού και στην Εθνική Γλυπτοθήκη. Παρά το βροχερό καιρό, οι μαθητές παρακολούθησαν το περιβαλλοντικό πρόγραμμα της WWF και εκτέλεσαν όσες από τις εξωτερικές δραστηριότητες ήταν δυνατό να πραγματοποιηθούν στο χώρο πάρκου, όπως π.χ. το παιχνίδι της σκυταλοδρομίας της ανακύκλωσης. Διαβάστε όλο το άρθρο »

Ετικέτες: , , ,

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση