Αρχείο για "20 Μαρτίου 2015"

Δράση κοινωνικής αλληλεγγύης

givetakeΣυγκέντρωση τροφίμων για στήριξη οικογενειών μαθητών του σχολείου μας

Ο Σύλλογος διδασκόντων του σχολείου διοργανώνει συγκέντρωση και διανομή τροφίμων, προς στήριξη οικονομικά ασθενών οικογενειών μαθητών του σχολείου μας. Σας καλούμε, εφόσον μπορείτε και επιθυμείτε, να συνδράμετε σε αυτήν την προσπάθεια, ως ένδειξη αλληλεγγύης προς τους δοκιμαζόμενους από την κρίση συνανθρώπους μας. Διαβάστε όλο το άρθρο »

Ετικέτες:

Εορτασμός επετείου 25ης Μαρτίου 1821

shmaiaΗ εκδήλωση για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 24 Μαρτίου 2015 στις 9.00 π.μ.. Όσοι γονείς επιθυμούν μπορούν να προσέλθουν και να παρακολουθήσουν τα παιδιά τους. Η εκδήλωση θα βιντεοσκοπηθεί για το αρχείο του σχολείου και μπορεί να δοθεί προς αντιγραφή στους γονείς των μαθητών, υπό τις προϋποθέσεις που αφορούν τη διαχείριση των ψηφιακών δεδομένων των σχολικών μας εκδηλώσεων . Οι μαθητές θα προσέλθουν στο σχολείο μεταξύ 8.00 – 8.30 και θα αποχωρήσουν στις 10.15 π.μ. Για τους μετακινούμενους μαθητές θα υπάρχει λεωφορείο. Την ημέρα αυτή το ολοήμερο πρόγραμμα δε θα λειτουργήσει, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Το πρόγραμμα εορτασμού της επετείου από το Δήμο Κύμης- Αλιβερίου μπορείτε να το δείτε πατώντας εδώ.

Ετικέτες: , ,

Προγραμματισμός εκπαιδευτικής επίσκεψης

schoolbusΟι εκπαιδευτικοί της Ε΄ τάξης προγραμματίζουν εκπαιδευτική επίσκεψη των μαθητών για την Πέμπτη 2 Απριλίου 2015.  Χώροι της επίσκεψης θα είναι κατά σειρά:

  • Οι εγκαταστάσεις της 114 Πτέρυγας Μάχης στο αεροδρόμιο της Τανάγρας.
  • Ο χώρος του κάστρου του Καράμπαμπα στη Χαλκίδα και η συλλογή γλυπτών εκθεμάτων που εκτίθενται εκεί. Για επιπλέον πληροφορίες πατήστε εδώ και για φωτογραφίες εδώ.
  • Το μουσείο και ο αρχαιολογικός χώρος της Ερέτριας.

Διαβάστε όλο το άρθρο »

Ετικέτες: ,

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση