Αρχείο για "Φεβρουάριος, 2015"

Παγκόσμια εβδομάδα δράσης για την εκπαίδευση 2015

actΤο σχολείο μας θα συμμετάσχει και φέτος στις δράσεις για την Παγκόσμια Εβδομάδα Δράσης για την Εκπαίδευση 2015 με τίτλο “Η εκπαίδευση στον στόχο ξανά” που συντονίζεται από την ActionAid.

Στις δράσεις θα συμμετάσχουν οι τάξεις Α, Β & Στ. Διαβάστε όλο το άρθρο »

Εκδήλωση για την ενδοσχολική βία

distos

Οι Εκπαιδευτικοί και ο Σύλλογος Γονέων του Δημοτικού Σχολείου Δύστου οργανώνουν ημερίδα για το φαινόμενο της Ενδοσχολικής Βίας, την Πέμπτη 5 Μαρτίου στις 6 μ.μ.

Εισηγήτρια :

κ. Παπαχρηστοπούλου Ευγενία, Ψυχολόγος-Κλινική Νευροψυχολόγος, Ναυτικό Νοσοκομείο Πειραιά, Κέντρο Ειδικής Φροντίδας Παιδιών

Εκπαιδευτική επίσκεψη για την παρακολούθηση θεατρικής παράστασης

b_11159_odysseia_afisa_webΟι εκπαιδευτικοί των Γ’ & Δ’ τάξεων προγραμματίζουν εκπαιδευτική επίσκεψη των μαθητών στην Αθήνα για την παρακολούθηση της θεατρικής παράστασης «Ομήρου Οδύσσεια», σε κείμενο- διασκευή της Κάρμεν Ρουγγέρη στο θέατρο του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης.

Η επίσκεψη θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015 και τους μαθητές θα συνοδεύουν οι εκπαιδευτικοί των τάξεων. Η μετάβαση θα γίνει με μισθωμένο λεωφορείο, σύμφωνα με το πρόγραμμα που αναγράφεται στην υπεύθυνη δήλωση που δόθηκε στους μαθητές. Διαβάστε όλο το άρθρο »

9ος Διαγωνισμός της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας

blackboardmaths

Το σχολείο θα συμμετάσχει στον 9ο διαγωνισμό “Παιχνίδι και μαθηματικά” της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας. Ο διαγωνισμός, που τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, θα διεξαχθεί στις 6 Μαρτίου 2015, ημέρα Παρασκευή, για τους μαθητές των Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεων, κατά τις ώρες 08.15 έως 10.15, με σχετική τροποποίηση του ωρολογίου προγράμματος. Διαβάστε όλο το άρθρο »

Ετικέτες: , ,

Ενημέρωση για τον προγραμματισμό εκπαιδευτικών επισκέψεων

episkepsiΓια τη Στ’ τάξη του σχολείου έχουν προγραμματιστεί οι ακόλουθες εκπαιδευτικές δραστηριότητες:

Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015:

Διαβάστε όλο το άρθρο »

Ετικέτες:

Όψεις του κόσμου γύρω μας

Αναγνώστης του ιστολογίου μας “αλίευσε” την παρακάτω εικόνα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και μας την έστειλε. Τη δημοσιεύουμε, για να τη δείτε κι εσείς.

rainbow

Διακοπή λειτουργίας κυλικείου

kilikioAπό τη Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015 το κυλικείο του σχολείου δε θα λειτουργεί. Μέχρι την επανέναρξη της λειτουργίας του, παρακαλούνται οι οικογένειες των μαθητών να φροντίσουν να φέρνουν το απαιτούμενο κολατσιό από το σπίτι.

Όταν αποκατασταθεί η λειτουργία του κυλικείου, θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση.

Αποκριάτικος χορός του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων

apokries Διαβάστε όλο το άρθρο »

Ετικέτες:

Απονομή αριστείων της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας

math_awardΤο παράρτημα της ΕΜΕ Εύβοιας θα απονείμει τα αριστεία στους μαθητές του Νομού που διακρίθηκαν στον 8ο  πανελλήνιο διαγωνισμό μαθηματικών « Μικρός Ευκλείδης » της ΕΜΕ των Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεων του Δημοτικού  της 7ης Μαρτίου 2014.

Από φέτος για τους μαθητές των σχολείων του Δήμου Κύμης Αλιβερίου η απονομή θα γίνει στο Αλιβέρι, σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί σύντομα. 

Οι μαθητές του σχολείου μας που διακρίθηκαν στον παραπάνω διαγωνισμό ήταν οι ακόλουθοι: Διαβάστε όλο το άρθρο »

Ετικέτες:

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση