Αρχείο για "Ιανουάριος, 2015"

Εκδρομή του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων

4aΠαραθέτουμε ενημερωτικό σημείωμα του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων με την επισήμανση πως οι σχετικές δηλώσεις συμμετοχής δόθηκαν στους μαθητές της Α και Β τάξης την Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015.

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΕΚΔΡΟΜΗ

Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων σχεδιάζει εκδρομή στην Αθήνα στις 15/3/2015.Θα παρακολουθήσουμε τη θεατρική παράσταση “Παραμύθι χωρίς όνομα” της Κάρμεν Ρουγγέρη απ’το ομώνυμο μυθιστόρημα της Πηνελόπης Δέλτα. Διαβάστε όλο το άρθρο »

Ετικέτες:

Ανάγκη ιατρικής βοήθειας

aimodosiaΠαραθέτουμε το περιεχόμενο αιτήματος για κάλυψη σε αίμα και αιμοπετάλια που αφορά μαθητή του 21ου Δημοτικού Σχολείου της Χαλκίδας

     Σας  ενημερώνουμε ότι μαθητής  του σχολείου μας (21ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας τηλ 2221023101) πάσχει από απλαστική αναιμία , νοσηλεύεται στο ογκολογικό νοσοκομείο Ελπίδα και έχει άμεση ανάγκη μετάγγισης αίματος και αιμοπεταλίων,(αυτό μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε νοσοκομείο). Επίσης, είναι μεγάλη ανάγκη να βρεθεί συμβατός δότης για να γίνει στον ασθενή μεταμόσχευση μυελού των οστών, (επικοινωνία  με το ογκολογικό Ελπίδα , τηλ. 2107452036).

Η   Διευθύντρια 

Μάγκου  Ζαχαρούλα

 

Σκέφτομαι πριν δημοσιεύσω

APDPAΤο σχολείο συμμετείχε στο μαθητικό διαγωνισμό “Σκέφτομαι πριν δημοσιεύσω» που διοργανώνει η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. . Ο διαγωνισμός αφορούσε αφίσα ή βίντεο με θέμα την προστασία των προσωπικών δεδομένων στο διαδίκτυο και κεντρικό σύνθημα τη φράση “Σκέφτομαι πριν δημοσιεύσω!”. Διαβάστε όλο το άρθρο »

Ετικέτες:

Παραχώρηση εξοπλισμού

vouliΚατόπιν υποβολής εκ μέρους μας σχετικού αιτήματος, το σχολείο μας μετείχε στο πρόγραμμα διάθεσης χρησιμοποιημένου εξοπλισμού της Βουλής των Ελλήνων, μέσω του οποίου μας απέστειλαν έναν επιτραπέζιο υπολογιστή. Κάθε προσθήκη στον εξοπλισμό του σχολείου συμβάλλει θετικά στην αποδοτικότερη διδακτική και διοικητική λειτουργία του, κάτι το ιδιαίτερα σημαντικό με βάση την παλαιότητα και τις συχνά μη επισκευάσιμες βλάβες του υπάρχοντος εξοπλισμού.

 

Ετικέτες:

Λειτουργία του σχολείου την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

0130_Treis_IerarxesΣας ενημερώνουμε πως σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία τα σχολεία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης δε λειτουργούν την 30η Ιανουαρίου, εορτή των Τριών Ιεραρχών. Την ημέρα αυτή θα γίνει εκκλησιασμός των μαθητών στον Ι. Ν. Αγίας Μαρίνας. Οι μαθητές θα προσέλθουν στο σχολείο στις 8.15- 8.30 και, αφού μεταβούν με τους εκπαιδευτικούς στην εκκλησία, θα επιστρέψουν στο σχολείο, από όπου θα αποχωρήσουν κατά το διάστημα 10.20 – 10.30.

Το ολοήμερο τμήμα δεν θα λειτουργήσει την ημέρα αυτή.

Για τους μετακινούμενους μαθητές θα υπάρχει λεωφορείο για την προσέλευση και την αποχώρησή τους κατά τις παραπάνω ώρες.

Κοπή βασιλόπιτας

tn_SAM_1171

Πραγματοποιήθηκε σήμερα σε όλα τα τμήματα του σχολείου η κοπή της βασιλόπιτας. Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων φρόντισε, όπως και πέρσι, να μας εξασφαλίσει νόστιμες σπιτικές βασιλόπιτες για κάθε τμήμα και για τους εκπαιδευτικούς του σχολείου. Ο τυχερός μαθητής από κάθε τμήμα κέρδισε ένα επιτραπέζιο παιχνίδι, κατάλληλο για την ηλικία του, ενώ η τυχερή από το σύλλογο των διδασκόντων ήταν η Υποδιευθύντρια του σχολείου κα Λεβέντη Μαρία, η οποία και πήρε το δώρο του Συλλόγου. Διαβάστε όλο το άρθρο »

Ετικέτες:

Κλειστά τα σχολεία στις 23 και στις 26 Ιανουαρίου

kalpiΣύμφωνα με απόφαση του Υφυπουργού Παιδείας, όλα τα σχολεία της χώρας θα παραμείνουν κλειστά την Παρασκευή 23 και τη Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015, λόγω της διενέργειας των βουλευτικών εκλογών.

Ετικέτες:

Dvd χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης

dvd

Η χριστουγεννιάτικη παράσταση των μαθητών της Β΄ τάξης, «Φον Κουραμπιές εναντίον κόμη Μελομακαρόνη», βιντεοσκοπήθηκε για το αρχείο του σχολείου και είναι διαθέσιμη σε μορφή ψηφιακού δίσκου (DVD). Όσοι γονείς ενδιαφέρονται, μπορούν να δανειστούν το dvd από τη δασκάλα της τάξης κα Περήφανου ή το Διευθυντή του σχολείου, έτσι ώστε να το αντιγράψουν οι ίδιοι.

Αναστολή λειτουργίας σχολικών μονάδων την Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Σύμφωνα με την υπ. αριθμ 18/2015 απόφαση του Δημάρχου Κύμης- Αλιβερίου (Α.Π. 207/08-01-2015) αναστέλλεται η λειτουργία όλων των σχολικών μονάδων της Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης του Δήμου Κύμης Αλιβερίου την Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015,  λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή.

Την απόφαση μπορείτε να τη δείτε αναρτημένη στο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΥΓΕΙΑ, πατώντας εδώ.

 

Αναστολή μαθημάτων λόγω καιρικών συνθηκών

snowman_closedΣύμφωνα με απόφαση του Δημάρχου Κύμης- Αλιβερίου, τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά σήμερα, Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση