Αρχείο για "20 Δεκεμβρίου 2014"

Επίδοση βαθμολογίας α΄ τριμήνου

daskalosΕπαναλαμβάνοντας το περιεχόμενο προγενέστερης ανακοίνωσής μας, πληροφορούμε τους γονείς/ κηδεμόνες των μαθητών μας πως η βαθμολογία του Α’ τριμήνου θα δοθεί την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου από τις 12.15 και μετά και σύμφωνα με τη διαθεσιμότητα των εκπαιδευτικών των τμημάτων. Κατά τις ίδιες ώρες μπορούν να προσέρχονται και οι γονείς/κηδεμόνες των τάξεων Α’ & Β’, για τις οποίες δεν προβλέπεται βαθμολογική αξιολόγηση των μαθητών, προκειμένου να ενημερωθούν περιγραφικά για την επίδοση των παιδιών/κηδεμονευομένων τους. Την ημέρα αυτή το ωρολόγιο πρόγραμμα του σχολείου θα τηρηθεί ως έχει, οι μετακινούμενοι μαθητές με το λεωφορείο θα αναχωρήσουν την καθορισμένη ώρα ενώ το ολοήμερο τμήμα  θα λειτουργήσει κανονικά.

Θεωρούμε χρήσιμο να παραθέσουμε ορισμένες επισημάνσεις από μια έρευνα που αφορά τη βαθμολογία στο δημοτικό σχολείο, ως ένα πρώτο υλικό μιας εκτενέστερης συζήτησης που επιδώκουμε να κάνουμε σε σχετική ενημερωτική συνάντηση κατά τη διάρκεια του Β΄ τριμήνου των μαθημάτων. Σύμφωνα, λοιπόν,  με τα συμπεράσματα της έρευνας: Διαβάστε όλο το άρθρο »

Ετικέτες: ,

Χριστουγεννιάτικη γιορτή του σχολείου

600x470-Christmas-Day-484857

Η χριστουγεννιάτικη γιορτή του σχολείου θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου στις 11.00 π.μ. από τους μαθητές της Β΄τάξης που θα παρουσιάσουν το έργο “Φον Κουραμπιές εναντίον κόμη Μελομακαρόνη” Διαβάστε όλο το άρθρο »

Ετικέτες:

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση