Αρχείο για "3 Οκτωβρίου 2014"

Ενημέρωση προς τους γονείς/ κηδεμόνες των μαθητών

memo

Αγαπητοί Γονείς- Κηδεμόνες,

Με την επιστολή αυτή θα θέλαμε να σας επισημάνουμε ορισμένα θέματα που εκτιμούμε πως προωθούν την αποτελεσματικότερη λειτουργία του σχολείου και συμβάλλουν στην εμπέδωση κλίματος κατανόησης και συνεργασίας όλων των μελών της σχολικής μας κοινότητας.

Ωράριο λειτουργίας σχολείου- ασφάλεια μαθητών: Η υποδοχή των μαθητών γίνεται κατά το διάστημα 8.00-8.10. Παρακαλούμε για την έγκαιρη προσέλευση των μαθητών, ώστε να μη διαταράσσεται η λειτουργία του προγράμματος. Διαβάστε όλο το άρθρο »

Ετικέτες: ,

Πανελλήνια ημέρα σχολικού αθλητισμού

athletics

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων θεσμοθέτησε την Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού, για την οποία όρισε τα σχολεία να πραγματοποιούν εκδηλώσεις ανοικτές στην τοπική κοινωνία κατά την πρώτη Δευτέρα του Οκτωβρίου κάθε σχολικού έτους.

Η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού για το τρέχον σχολικό έτος θα διεξαχθεί στις 6 Οκτωβρίου 2014 με θεματικό άξονα: «Ρατσισμός και Διαφορετικότητα, όλοι διαφορετικοί όλοι ίσοι». Διαβάστε όλο το άρθρο »

Ετικέτες: , ,

Δραστηριότητες Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων

art

Προσκαλούμε όσους επιθυμούν να διδάξουν στις κάτωθι δραστηριότητες που θα υλοποιηθούν το τρέχον σχολικό έτος με μέριμνα του συλλόγου, να υποβάλουν υπεύθυνη δήλωση (Ν.1599/86) με τα στοιχεία τους ,τον τίτλο σπουδών που κατέχουν και μηνιαία οικονομική προσφορά (μία ώρα διδασκαλίας ανά εβδομάδα), ανά άτομο σε εσώκλειστο φάκελο, όπου εξωτερικά θα αναγράφεται το ονοματεπώνυμό τους, τηλέφωνο επικοινωνίας και το είδος της δραστηριότητας που επιθυμούν να διδάξουν. Οι αιτήσεις να υποβληθούν στην διεύθυνση του σχολείου μέχρι την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου.

1. ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ ΧΟΡΟΙ
2. ΧΑΛΚΟΓΡΑΦΙΑ
3. ΡΥΘΜΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ
4. ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΑ
5. ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΙ ΧΟΡΟΙ

Ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων

Ετικέτες: ,

Καθαρισμός προαυλίου- Νέα συνάντηση

proaulio afisa-page-001Το Σάββατο 4/10 στις 15:30 σας περιμένουμε στο προαύλιο του σχολείου με σκοπό να καθαριστεί ο χώρος από τα χόρτα, και να γίνει κλάδεμα των δέντρων. Όσοι διαθέτουν χορτοκοπτικά, αλυσοπρίονα κι άλλα είδη κηπουρικής παρακαλούνται να τα φέρουν μαζί τους.

(Πρόσκληση του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων)

 

Ετικέτες:

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση