Αρχείο για "Ιούνιος, 2014"

Ολοκλήρωση διδακτικού έτους

thrania

Ολοκληρώθηκε σήμερα το διδακτικό έτος 2013-14. Από αύριο το σχολείο θα παραμείνει κλειστό για το διάστημα των καλοκαιριών διακοπών, έως και την 31η Αυγούστου 2014. Μέχρι τότε θα σταματήσουν και οι δημοσιεύσεις σε αυτό το ιστολόγιο, εκτός αν κατά το διάστημα αυτό δρομολογηθούν εργασίες αποκατάστασης των κτιριακών εγκαταστάσεων  ή οποιαδήποτε άλλη πρωτοβουλία για παρεμβάσεις στους σχολικούς χώρους, που θα απαιτεί τη γνωστοποίησή της.

Για οποιοδήποτε θέμα αφορά το σχολείο κατά το διάστημα αυτό μπορείτε να επικοινωνείτε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στις ακόλουθες διευθύνσεις:

mail

Λειτουργία του σχολείου την εβδομάδα 16-20 Ιουνίου

paperwork

Κατά την εβδομάδα 16-20 Ιουνίου το σχολείο θα παραμείνει ανοικτό κατά τις εργάσιμες ώρες 08.00- 14.00 για την ολοκλήρωση των εγγραφών της Α’ τάξης και τη διεκπεραίωση διάφορων υπηρεσιακών λειτουργιών.

Παρακαλούνται οι γονείς των μαθητών που θα φοιτήσουν στην Α’ τάξη να φροντίσουν εγκαίρως για την ολοκλήρωση της εγγραφής των παιδιών τους, η οποία κατά το νόμο είναι υποχρεωτική.

Επίσης κατά το διάστημα αυτό γίνονται δεκτές και αιτήσεις για την παρακολούθηση του ολοήμερου τμήματος.

Το χρονικό μιας … εκδρομής

Πέμπτη 12 Ιουνίου. Η προτελευταία ημέρα της σχολικής χρονιάς για τους μαθητές μας. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσκεψη όλου του σχολείου στην περιοχή «Βρύση Νικολέτας» στο Νεοχώρι. Τα ενημερωτικά σημειώματα έχουν ήδη σταλεί… (τα μισά από αυτά με λάθος στην αναγραφόμενη ημερομηνία…),  έχουν ξανασταλεί… (με διορθωμένη την ημερομηνία και αλλαγή του κόστους μετάβασης) και έχουν πάλι ξανασταλεί … (τρις… αφού το κόστος μετάβασης προσφέρθηκε να το καλύψει ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων). Διαβάστε όλο το άρθρο »

Αποχαιρετιστήρια εκδήλωση Στ τάξης

Η αποχαιρετιστήρια εκδήλωση της Στ τάξης πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 11 Ιουνίου. Σε μια κατάμεστη αίθουσα οι μαθητές του Στ1 τμήματος παρουσίασαν μια διασκευή του Πλούτου του Αριστοφάνη, ενώ οι μαθητές του Στ2 τμήματος παρουσίασαν επίσης μια διασκευή του ομώνυμου παραμυθιού «Σαν το αλάτι».

SAM_0759 Διαβάστε όλο το άρθρο »

Ετικέτες:

Εμπλουτισμός σχολικής βιβλιοθήκης

281004 517004

Από τον Εκδοτικό Οίκο Α.Α. Λιβάνη μας έστειλαν βιβλία για την ενίσχυση της σχολικής μας βιβλιοθήκης. Ήταν η μεγαλύτερη εταιρική συνεισφορά που είχαμε μέχρι στιγμής στην προσπάθειά μας αυτή. Ο κατάλογος των βιβλίων που μας έστειλαν είναι ο ακόλουθος: Διαβάστε όλο το άρθρο »

Ετικέτες:

Μουσικοχορευτική εκδήλωση λήξης σχολικού έτους

Το απόγευμα της Τετάρτης 10 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε σήμερα στο χώρο της αυλής η μουσικοχορευτική εκδήλωση για τη λήξη του σχολικού έτους. Το σύνολο των γονέων των μαθητών μας παρευρέθηκε και πιστεύουμε πως απόλαυσε τα παιδιά τους να χορεύουν και να τραγουδούν τους χορούς και τα τραγούδια που είχαν επιλέξει ο εκπαιδευτικός φυσικής αγωγής του σχολείου κος Πάττας Δημήτρης και η εκπαιδευτικός μουσικής κα Παπαδάκη Μαρία.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Διαβάστε όλο το άρθρο »

Ετικέτες: , ,

Αποχαιρετιστήρια εκδήλωση Στ΄ τάξης

apoxair_st_afisa-page-001

Οι μαθητές και οι δασκάλες της Στ’ τάξης σας προσκαλούν στην αποχαιρετιστήρια εκδήλωση του σχολείου που περιλαμβάνει παρουσίαση της κωμωδίας Ο Πλούτος του Αριστοφάνη και του θεατρικού Σαν το αλάτι κι ακόμα παραπάνω. Διαβάστε όλο το άρθρο »

Ετικέτες: ,

Μουσικοχορευτική εκδήλωση – μια μικρή πρόγευση… από τα τραγούδια

chorus&dance_fc-page-001Μια πρόγευση από τα τραγούδια που θα τραγουδήσουν οι μαθητές την ημέρα της εκδήλωσης μπορείτε να ακούσετε επιλέγοντας  από τον ακόλουθο πίνακα.

Τίτλος
Ανεκδοτάκι
Μάγειρας
Βασιλιάς
Βάτραχος
Ρούχα
Παπαγαλάκια
Όπου υπάρχει αγάπη
Γίνε μαζί μου παιδί

Ελπίζουμε οι μουσικές επιλογές μας να σας αρέσουν. Και όσο για τους χορούς… αυτούς θα πρέπει να έρθετε για να τους δείτε!

Ετικέτες: ,

Μουσικοχορευτική εκδήλωση

chorus&dance_fc-page-001

Την Τρίτη 10 Ιουνίου, στις 7.00 μ.μ. στο χώρο της αυλής  θα πραγματοποιηθεί μουσικοχορευτική εκδήλωση με τη συμμετοχή των μαθητών όλων των τμημάτων.

Στο χώρο της εκδήλωσης θα προσφερθούν κεράσματα από το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων των μαθητών του σχολείου μας, τον οποίο ευχαριστούμε για την προσφορά και για την αποτελεσματική συνεργασία καθ’ όλη τη σχολική χρονιά.

Για να δείτε το πρόγραμμα της εκδήλωσης σε μορφή εγγράφου pfd πατήστε την ανωτέρω εικόνα ή εδώ.

Το πρόγραμμα σε μορφή flipbook,  εδώ.

Για πρόσβαση από κινητά τηλέφωνα, Ipad κ.λπ. δοκιμάστε εδώ.

Ευχαριστίες για την προβολή των εκδηλώσεων του σχολείου

lalato

Ευχαριστούμε το ενημερωτικό ιστολόγιο Λάλα το!!! για τη δημοσίευση του προγράμματος των εκδηλώσεων του σχολείου μας. Εκτιμούμε πως η προβολή σε ένα μέσο που συγκεντρώνει μεγάλη επισκεψιμότητα από κατοίκους της περιοχής μας, θα συνεισφέρει στην ανάδειξη των δραστηριοτήτων του σχολείου και στην επιβράβευση της δουλειάς μαθητών & εκπαιδευτικών.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση