Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018 η μουσικοχορευτική εκδήλωση του σχολείου μας, η οποία σηματοδότησε τη λήξη της τρέχουσας σχολικής χρονιάς. Την εκδήλωση παρακολούθησε πλήθος γονέων και επισκεπτών, ενώ το μουσικό και χορευτικό πρόγραμμα που είχαν επιμεληθεί οι εκπαιδευτικοί μουσικής και φυσικής αγωγής του σχολείου μας, κ. Μπούτα Βιργινία και κ. Πάττας Δημήτρης αντίστοιχα, απέσπασε τα συγχαρητήρια και το θερμότερο χειροκρότημα όλων των παρισταμένων.

Μέσα από ένα συνδυασμό στοιχείων της ελληνικής εθνικής παράδοσης, όπως αυτά αποτυπώθηκαν στους παραδοσιακούς χορούς που χόρεψαν οι μαθητές μας, και στοιχείων μιας διαπολιτισμικής οπτικής που περιλάμβανε και τραγούδια άλλων λαών (ορισμένα εκ των οποίων ιδιαίτερα απαιτητικά στην εκτέλεσή τους), οι μαθητές μας έκλεισαν με τον καλύτερο τρόπο μια ιδιαίτερα επιτυχημένη σχολική χρονιά. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον κ. Πάττα και την κ. Μπούτα για την επιμέλεια της εκδήλωσης, καθώς και όλους τους εκπαιδευτικούς του σχολείου που συμμετείχαν στην προετοιμασία και στην υλοποίησή της.

Μετά τη λήξη της εκδήλωσης άρχισε το γλέντι που επιμελήθηκε ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του σχολείου, με μουσική, χορό, μεζέ και τα σχετικά συνοδευτικά. Με αυτήν την πετυχημένη συνεργασία ολοκληρώθηκε το τμήμα των εκδηλώσεων που αφορούν όλους τους μαθητές. Συνεχίζουμε την Πέμπτη στις 8.00 μ.μ. με την αποχαιρετιστήρια εκδήλωση της ΣΤ τάξης.