anakoinosiΩρολόγιο πρόγραμμα: Από την ερχόμενη εβδομάδα αλλάζει το ωρολόγιο πρόγραμμα όλων των τάξεων. Κάθε Δευτέρα και Τετάρτη όλες οι τάξεις θα σχολούν στο 6ωρο (13.15). Κάθε Τρίτη και Πέμπτη όλες οι τάξεις/τμήματα θα σχολούν στο 5ωρο (12.25). Την Παρασκευή οι τάξεις Α, Β & Δ θα σχολούν στο 5ωρο (12.25) ενώ οι τάξεις Γ, Ε & ΣΤ στο 6ωρο (13.15). Τη Δευτέρα θα δοθεί στους μαθητές το αναλυτικό πρόγραμμα όλων των ημερών. Τις ημέρες που το σχολείο σχολά νωρίτερα θα ξεκινάει αντίστοιχα και νωρίτερα η λειτουργία του Ολοήμερου Προγράμματος. Το λεωφορείο για τους μεταφερόμενους μαθητές θα τους παραλαμβάνει ως έχει, στις 14.00. Προσοχή: Τη Δευτέρα όλο το σχολείο σχολά στις 13.15

Λειτουργία σχολείου: Την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί ο εορτασμός του Πολυτεχνείου. Την ημέρα αυτή δεν θα πραγματοποιηθούν μαθήματα και δε θα λειτουργήσει το Ολοήμερο Πρόγραμμα. Θα σας ενημερώσουμε σύντομα για την ώρα της σχολικής εορτής. Την Τρίτη 28 Νοεμβρίου το σχολείο θα είναι κλειστό, λόγω άδειας των εκπαιδευτικών για συμμετοχή σε τακτική γενική συνέλευση.

Ανακύκλωση: Σας υπενθυμίζουμε πως στο σχολείο μας συλλέγουμε προς ανακύκλωση πλαστικά καπάκια, μπαταρίες και τηγανέλαια. Προσωρινά είναι σε αναστολή το πρόγραμμα ανακύκλωσης χαρτιού, μέχρι να μας ενημερώσουν για την έναρξη της νέας φάσης συλλογής του.