ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά με υγεία!

Σας γνωστοποιούμε ότι:

Από τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021 θα λειτουργεί το σχολείο δια ζώσης. Οι μαθητές/τριες θα προσέρχονται και θα αποχωρούν  κατά τον ίδιο τρόπο (χωριστές εισόδους-εξόδους), θα λειτουργήσει το Ολοήμερο Πρόγραμμα με σίτιση και θα εφαρμοστούν τα προστατευτικά μέτρα (υποχρεωτική χρήση μάσκας σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, διαφορετικοί χώροι διαλείμματος για κάθε τμήμα και παραμονή στο σπίτι των παιδιών που παρουσιάζουν ακόμα και ήπια συμπτώματα. Το ωρολόγιο πρόγραμμα παραμένει το ίδιο που ίσχυε πριν την αναστολή λειτουργίας του σχολείου. Για την μετακίνηση, ένας γονέας /κηδεμόνας στέλνει SMS στο 13033 επιλέγοντας 4, ο μαθητής φέρει μαζί του τη Βεβαίωση κίνησης που ισχύει για όλο το σχολικό έτος και έχει χορηγηθεί από το σχολείο. Για την αποφυγή διασποράς του ιού, απαγορεύεται ο συγχρωτισμός των γονέων – συνοδών κατά την προσέλευση και αναχώρηση.

Καλή αρχή με υγεία, αισιοδοξία, δύναμη και ασφάλεια!

Με εκτίμηση

Η Δ/ντρια

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου

Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο: Παράταση εγγραφών έως τις 30 Μαρτίου

Παράταση εγγραφών εκπαιδευτικών και μαθητών

Σύμφωνα με νέα απόφαση της υφυπουργού Παιδείας Σοφίας Ζαχαράκη, οι εγγραφές εκπαιδευτικών και μαθητών/μαθητριών στο ΠΣΔ μπορούν να συνεχιστούν έως και την Δευτέρα 30/03/2020.

Ακολουθεί η νέα εγκύκλιος:

Οι εκπαιδευτικοί στο διάστημα αυτό, σε συνεργασία με τους Διευθυντές και την ομάδα ασύγχρονης εκπαίδευσης, προτείνεται να δημιουργούν τα ψηφιακά τμήματα στα οποία θα ενταχθούν οι μαθητές/μαθήτριες και να αναρτούν σχετικό υλικό σε αυτά σύμφωνα με τις οδηγίες που παρέχονται από τις σχετικές πλατφόρμες.

Εγγραφή μαθητών στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο

Για την υλοποίηση της Εξ Αποστάσεως εκπαίδευσης απαιτείται
η εγγραφή του παιδιού σας στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο
ώστε να αποκτήσουν προσωπικό λογαριασμό για να έχουν πρόσβαση στην
ηλεκτρονική τάξη. Tο link που θα χρησιμοποιήσετε για την εγγραφή είναι:
Τα στοιχεία του μαθητή πρέπει να είναι ίδια με αυτά που αναγράφονται στον
έλεγχο προόδου όπως και ο Αριθμός Μητρώου του.