ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΓΙΟΡΤΗ

Την Πέμπτη 13/6 ,στην αυλή του νηπιαγωγείου μας,πραγματοποιήθηκε η καλοκαιρινή γιορτή μας ,για τη λήξη της  σχολικής  χρονιάς, με παραδοσιακούς  χορούς και με τραγούδια από όλη την Ελλάδα.Συμμετείχαν και τα τρία τμήματα του σχολείου μας με την παρουσία όλων των γονιών.Στο τέλος της γιορτής ο  Σύλλογος  Γονέων και Κηδεμόνων μοίρασε στα παιδιά παγωτά  και διάφορα κεράσματα.Τους ευχαριστούμε θερμά για την βοήθειά τους και την συνεργασία τους και ευχόμαστε σε όλους “ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ”

ΦΑΚΕΛΟΙ

Η σχολική  χρονιά πλησιάζει προς το τέλος της, κι εμείς μαζί με τα παιδιά, ετοιμάζουμε τους φακέλους τους , που θα έχουν μέσα όλες τις εργασίες,τις χειροτεχνίες και τα δημιουργήματά τους από όλη τη χρονιά.Μαζί θα βάλουμε και την αγάπη μας , το ενδιαφέρον και τις αναμνήσεις μας , για να ευχηθούμε όλοι μαζί “Καλό Καλοκαίρι”.

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΟΜ-ΠΟΜ

Την Τετάρτη 29/5 ήρθε στο νηπιαγωγείο μας ο κ.Φιλιππάκης με την ομάδα του και μας παρουσίασε ένα δημιουργικό παιχνιδοθέαμα ,το οποίο  περιείχε ψυχοκίνηση , χορό, μουσική και τραγούδια.”Το ταξίδι στη χώρα του Πομ-Πομ”.Τα παιδιά ενθουσιάστηκαν και συμμετείχαν με χαρά στα ψυχοκινητικά  δρώμενα.Ο κ. Φιλιππάκης είναι Πανεπιστημιακός , δάσκαλος  και εμψυχωτής.

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ

Την Τρίτη  28/5 επισκέφθηκε το νηπιαγωγείο μας ο κ.Ιωάννης Γκιάτας, εκπαιδευτικός  Πληροφορικής, συνεργάτης  του Πόλου Καινοτομίας Κοζάνης.Μίλησε  στα παιδιά και έκανε “Εισαγωγή στη Ρομποτική”.Τα παιδιά παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον και μετά, αφού χωρίστηκαν σε ομάδες, πειραματίστηκαν με τα ρομποτάκια! Τον ευχαριστούμε  θερμά!

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

Την Πέμπτη 23/5 τα μεγάλα νήπια του νηπιαγωγείου μας επισκέφθηκαν το 6 Δημοτικό Σχολείο Κοζάνης,στο πλαίσιο του προγράμματος “ΟΜΑΛΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ”.Τους υποδέχτηκαν ο διευθυντής και η δασκάλα της Α δημοτικού.Τα παιδιά μπήκαν στην τάξη και  με χαρά έγινε η πρώτη γνωριμία.Στη συνέχεια έγινε  η  ανταλλαγή δώρων με τις ευχές όλων για “Καλό καλοκαίρι” και “Καλή αντάμωση”.