Στον απόηχο του Διαγωνισμού ανάγνωσης

Γράφουν οι μαθητές της Στ΄τάξης για τον διαγωνισμό ανάγνωσης:

….την ημέρα εκείνη είχα πολύ άγχος. Αν και πήρα το ασημένιο μετάλλιο ήμουν πολύ χαρούμενη, γιατί όπως πάντα η προσπάθεια μετράει (Έγκλη)

…την ώρα που μας έδιναν τα μετάλλια ένιωθα πολύ χαρούμενη και περήφανη για τον εαυτό μου επειδή πήρα το ασημένιο μετάλλιο (Κωνσταντίνα)

…Όταν είπε ο κύριος παπα Γιώργης “Χρήστος” πετάχτηκα στα ουράνια. Δεν πήρα χρυσό, που δεν το περίμενα να πω την αλήθεια και πήρα το πρώτο μου ασημένιο (Χρήστος)

…ένιωθα λίγο αγχωμένος επειδή δεν ήμουν προετοιμασμένος να διαβάσω το κείμενο που είχα επιλέξει. Πιστεύω ότι ήταν ένας ωραίος διαγωνισμός και δίκαιος. Ελπίζω να το ξανακάνουμε (Νεκτάριος)

…όταν είπαν ότι θα γίνει διαγωνισμός ανάγνωσης έλαβα αμέσως μέρος και μέτραγα αντίστροφα από το διαγωνισμό….όταν με φώναξαν είχα φοβηθεί και γι΄αυτό πήρα μια βαθιά ανάσα και άρχισα να διαβάζω. Από τότε περίμενα πότε θα ανακοινώσουν το νικητή. Επιτέλους ανακοίνωσαν τον νικητή την παρασκευή και ακούω τριά ονόματα, Αντρέας, Στεφανία και Σέργκο. Ανεβαίνω πάνω και παίρνω το χρυσό μετάλλιο. Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή τη μέρα (Σέργκο)

…Όταν τελείωσα νόμιζα ότι θα έπαιρνα χάλκινο μετάλλιο αλλά τελικά η τάξη μας τα πήγε καλύτερα από τις άλλες τάξεις και ένιωσα μια ανακούφιση (Χρήστος Κ.)

…την ώρα που διάβαζα η καρδιά μου χτυπούσε πολύ γρήγορα και δυνατά. Όταν βγήκαν τα αποτελέσματα ανακουφίστηκα. Πιστεύω πως ήταν μια υπέροχη εμπειρία και θα ήθελα να γίνει ξανά διαγωνισμός. Πέρασα ωραία και νομίζω πως εξασκήθηκα στην ανάγνωση (Στεφανία)

…ήλπιζα να νικήσω αλλά βγήκα στη δεύτερη θέση. Δεν πειράζει, θα ξαναγίνει διαγωνισμός ανάγνωσης και εύχομαι του χρόνου να πάρω χρυσό. (Αναστάσης)

…την ώρα που διάβαζα δεν ήμουν αγχωμένος και έτσι κατάφερα να διαβάσω καλά.. Αν έχανα στο διαγωνισμό δεν θα με πείραζε και δεν θα στεναχωριόμουν. Η εμπειρία αυτή ήταν ωραία και διασκεδαστική. (Αντρέας Μ. )

…ήταν ωραία εμπειρία αλλά λίγο αγχωτική. Είμαι επίσης πολύ ευχαριστημένη διότι κέρδισα ένα ασημένιο μετάλλιο (Φιλοθέη)

…στεναχωρήθηκα που δεν πήρα χρυσό μετάλλιο και το δώρο της πρώτης θέσης αλλά είπα ότι δεν πειράζει και θα προσπαθήσω την επόμενη φορά. Τέλος χάρηκα που πήρα μέρος και μου έδωσαν μετάλλιο (Έλενα)

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *