ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΏΝ ΧΩΡΩΝ

Σας ενημερώνουμε ότι τα μαθήματα των ελληνικων παραδοσιακών χορών ξεκινάνε την Τρίτη 30/10/2012 στις 16:30μμ και την Πέμπτη 01/11/2012 στις 16: 30

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 21ου Δ.Σ

…………………………………………………………………………………………..

Aναβίωση 1ων Σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων
Η Περιφέρεια Αττικής και η Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία της Ελλάδας συνδιοργανώνουν στο Παναθηναϊκό Στάδιο την Παρασκευή 6 Απριλίου 2012 εκπαιδευτικό πρόγραμμα, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας , Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων και της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής στα πλαίσια της «Ημέρας Ολυμπιακής Παιδείας» με τίτλο «1οι  Σύγχρονοι Ολυμπιακοί Αγώνες ……. Αθήνα 6 Απριλίου 1896».

Θα παρακολουθήσουν και θα λάβουν μέρος μαθητές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, αθλητές και Ολυμπιονίκες της χώρας καθώς και πρωταθλητές της Δ/νσης Αθλητισμού και Πολιτισμού της Περιφέρειας Αττικής.

Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει με την παράσταση της αναβίωσης των 1ων σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων, στην οποία πρωταγωνιστεί η «Εστιάδα» της αφής της Ολυμπιακής Φλόγας Νεφέλη Μαϊστράλη, σε σκηνοθεσία και χορογραφία της χορογράφου της Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας Άρτεμις Ιγνατίου. Τον Σπύρο Λούη υποδύεται ο ηθοποιός Κώστας Πιπερίδης, ενώ στην παράσταση αναβίωσης συμμετέχουν επιπλέον 40 συντελεστές (χορευτές/ηθοποιοί).

Στην συνέχεια ακολουθεί εκμάθηση στους μαθητές της χορογραφίας «Big Dance», το μεγαλύτερο πρόγραμμα χορού που αποτελεί μέρος της πολιτιστικής ολυμπιάδας του Λονδίνου 2012 και διδάσκεται σε σχολεία όλου του κόσμου ως πηγή έμπνευσης και δημιουργικότητας για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου. Η εκμάθηση θα πραγματοποιηθεί από Ολυμπιονίκες, & πρωταθλητές της Δ/νσης Αθλητισμού & Πολιτισμού της Περιφέρειας Αττικής.

Την εκδήλωση θα παρακολουθήσουν τα τμήματα: Γ1, Ε1, Ε2, Στ1 και Στ υου 165

Για να δείτε το πλήρες πρόγραμμα πατήστε εδώ

Τετάρτη 7/3/2012

«ΣΧΟΛΙΚΗ ΒΙΑ-ΣΧΟΛΙΚΟΣ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ-ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ»

Την Τετάρτη, 7 Μαρτίου 2012, ώρα 6-8μμ, θα πραγματοποιηθεί η τέταρτη συνάντηση της ομάδας γονέων, που αφορά στην υλοποίηση προγράμματος πρόληψης και αγωγής υγείας, που οργανώνει το κέντρο πρόληψης της εξάρτησης και αγωγής υγείας του 5ου Διαμερίσματος «ΑΘΗΝΑ ΠΟΛΙΑΣ» με τους διευθυντές των 21ου και 165ου Δημοτικών σχολείων Αθηνών, με θέμα: «Σχολική βία-σχολικός εκφοβισμός-επιθετικότητα»

Παράλληλα πραγματοποιούνται αντίστοιχες εβδομαδιαίες δράσεις, στα πλαίσια των σχολικών μας τάξεων, από τους ειδικούς ψυχολόγους του κέντρου και τους εκπαιδευτικούς.

Η συμμετοχή σας είναι ΠΟΛΥΤΙΜΗ!!!!!!!

Οι Διευθυντές των σχολείων

Πέμπτη 8/3/2012

«ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΧΑΡΑΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ»

Την Πέμπτη 8 Μαρτίου στις 7:30μμ σας καλούμε να παρακολουθήσουμε μαζί την ομιλία της ψυχολόγου Μαρίας Γεωργακοπούλου «Μνημόνιο χαράς στην οικογένεια» που θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του σχολείου. Μέσα στις δυσκολίες της καθημερινότητας είναι πολύ σημαντικό να ενημερωνόμαστε για τρόπους καλύτερου χειρισμού των καθημερινών δυσκολιών που αντιμετωπίζουμε μέσα στην οικογένεια. Θα έχουμε εξάλλου την ευκαιρία να συζητήσουμε θέματα που μας απασχολούν όλους.

Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 21ου δημοτικού

Αφήστε μια απάντηση