Διάφορα εκπαιδευτικά προγράμματα, δράσεις και μαθητικοί διαγωνισμοί

28 Μαρτίου, 2023 clalas99

Έγκριση αιτήματος για υλοποίηση εκπαιδευτικού προγράμματος ς με θέμα : «ΣτηρίΖΟΥΜΕ Βόρεια Εύβοια»

Έγκριση αιτήματος για υλοποίηση εκπαιδευτικού προγράμματος με τίτλο: «Το Πλοίο Πάει Σχολείο»

Παρουσίαση του Προγράμματος του 12ου Πανελλήνιου Μαθητικού Συνεδρίου με τίτλο «Παιδεία για Έναν Κόσμο Χωρίς Κάπνισμα» της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας «George D. Behrakis»

Έγκριση αιτήματος για υλοποίηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων

Έγκριση αιτήματος υλοποίησης εκπαιδευτικού προγράμματος του Φορέα: «Κίνητρο ΑΜΚΕ»

Έγκριση αιτήματος υλοποίησης εκπαιδευτικού προγράμματος του Φορέα: «R.E.A.L. Science»

Έγκριση αιτήματος για υλοποίηση εκπαιδευτικού προγράμματος με αρ. πρ. Φ1/ΓΜ/59783/36080/Δ7/29-3-2023 με τίτλο: «ΚΛΕΙΩ LAB: Μνήμη–Ιστορία–Αρχεία» του φορέα: «ΓΕΝΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ (ΓΑΚ)-Ιστορικό Αρχείο Μακεδονίας

Έγκριση αιτήματος για υλοποίηση εκπαιδευτικού προγράμματος με τίτλο: «Μοιράσου, Ανάπτυξε, Δράσε!»

Έγκριση Εκπαιδευτικού Προγράμματος με τίτλο Εθνικό Θαλάσσιο Πάρκο Ζακύνθου» του Φορέα «Μονάδα Διαχείρισης Εθνικών Πάρκων Ζακύνθου, Αίνου και Προστατευόμενων Περιοχών Ιονίων Νήσων»

Με το Φ1Α/ΕΠ/24656/35899/29-3-2023 έγγραφο εγκρίθηκε η υλοποίηση του προγράμματος «Στον αφρό και στο βυθό» του Φορέα, Κοινωφελές Ίδρυμα Αθανάσιος Κ. Λασκαρίδης

Εγκρίθηκε για το σχολικό έτος 2022-2023 το πρόγραμμα με τίτλο «Συμμετέχω στην αλλαγή» του Φορέα «Κοινωφελές Ίδρυμα Αθανάσιος Κ. Λασκαρίδης»

Έγκριση αιτήματος για υλοποίηση είκοσι δύο (22) εκπαιδευτικών προγραμμάτων του Φορέα: «Οργανισμός Κατά των Ναρκωτικών (Ο.ΚΑ.ΝΑ.)»

Ενημέρωση για την υλοποίηση του 1ου Εθνικού Διαγωνισμού Δεξιοτήτων 2023 για την ελληνική συμμετοχή στον 8ο ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ EUROSKILLS 2023, για το σχολικό έτος 2022-2023

Έγκριση αιτήματος για υλοποίηση εκπαιδευτικού προγράμματος με αρ. πρ. Φ1/ΓΜ/64500/42706/Δ7/11-4-2023 με τίτλο: «Μα τι είναι Κοινωνική Ανθρωπολογία;», του Φορέα: «Σύλλογος Κοινωνικών Ανθρωπολόγων Ελλάδας»

Δράση ενημέρωσης μαθητών της Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Βάμβακος (ΔΟΒ)

 

 

 

Δημοσιευμένο στην κατηγορία  Αρχεία ,Γενικά Αρχεία του Κράτους (Γ.Α.Κ.) ,Διαγωνισμοί ,Δραστηριότητες ,Εκπαιδευτικά Προγράμματα ,Εκπαιδευτικοί ,Ιστορία ,Κάπνισμα ,Κοινωνική ανθρωπολογία ,Μαθητές/Μαθήτριες ,Μαθητικό συνέδριο ,Οργανισμός Κατά των Ναρκωτικών (Ο.ΚΑ.ΝΑ.) ,Περιβάλλον ,Τ.Π.Ε. .

Τα σχόλια δεν επιτρέπονται.


MITOS

mitos

Κατηγορίες


Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση