Δράση ενημέρωσης των μαθητών ΕΠΑΛ Άμφισσας για την οδική ασφάλεια

28 Μαΐου, 2016 clalas99

Τη Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016 έλαβε χώρα στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΕΠΑ.Λ. Άμφισσας ενημέρωση των μαθητών του Επαγγελματικού Λυκείου Άμφισσας από το Ελληνικό Ινστιτούτο Μοτοσυκλέτας “Μοτοθέσις”. Η ενημέρωση πραγματοποιήθηκε από δυο στελέχη του ινστιτούτου και αφορούσε θέματα οδικής ασφάλειας για όσους χρησιμοποιούν στις μετακινήσεις τους μοτοσικλέτα.  Η παρουσίαση περιελάμβανε οδηγίες, επίδειξη φωτογραφιών και βίντεο, μελέτη περιπτώσεων, συζήτηση με τους μαθητές.

Για την κοινή δράση των ΕΠΑ.Λ. και 1ου Ε.Κ. Άμφισσας που πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με το αριθ. πρωτ.  Φ.20.1/146247/Δ2/17-9-2015 με θέμα: “Έγκριση Προγράμματος Κυκλοφοριακής Αγωγής – Οδικής Ασφάλειας” σε συνεργασία με τον Συμβουλευτικό Σταθμό Νέων (Σ.Σ.Ν.) της Δ.Δ.Ε. Φωκίδας με υπεύθυνο τον εκπαιδευτικό Δημοσθένη Αναγνώστου, κλ. ΠΕ17.02.

Δημοσιευμένο στην κατηγορία  1ο Ε.Κ. Άμφισσας ,Εκπαιδευτικοί ,Ενημέρωση ,ΕΠΑ.Λ. Άμφισσας ,Κυκλοφοριακή αγωγή ,Μαθητές/Μαθήτριες ,Οδική ασφάλεια ,Παρουσίαση ,Σταθμός Συμβουλευτικής Νέων (Σ.Σ.Ν.) Φωκίδας .

Αφήστε μια απάντηση


MITOS

mitos

Κατηγορίες


Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση