Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ανοικτή εκδήλωση ‹‹Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου 2015›› των ΚΔΒΜ Δήμου Δελφών & 1ου Ε.Κ. Άμφισσας

17 Φεβρουαρίου, 2015 clalas99

Την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2015 πραγματοποιήθηκε η ανοικτή εκδήλωση ‹‹Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου 2015» που διοργάνωσαν το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) Δήμου Δελφών και το 1ο Εργαστηριακό Κέντρο (Ε.Κ.) Άμφισσας στο χώρο του Κ.Π.Ε. Άμφισσας με την υποστήριξη του saferinternet.gr. Την ημερίδα παρακολούθησαν πολλοί συμπολίτες μας. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον υπήρξε από γονείς και εκπαιδευτικούς, αλλά και από εκπαιδευόμενους του Κ.Δ.Β.Μ.
Στα πλαίσια της εκδήλωσης οι κ.κ. Κατερίνα Σπυροπούλου, Χρύσα Οικονόμου ανέπτυξαν τους στόχους του Κ.Δ.Β.Μ. Δήμου Δελφών.
Την εκδήλωση υποστήριξαν εκπαιδευτικοί Πληροφορικής πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της Φωκίδας, οι οποίοι είναι και εκπαιδευτές σε διδακτικά αντικείμενα Πληροφορικής στο ΚΔΒΜ Δήμου Δελφών. Τα θέματα που παρουσιάστηκαν είναι τα ακόλουθα:
Ενήλικες και χρήση του Διαδικτύου, Αποστολίνα Σαΐτη
Ασφαλείς Ηλεκτρονικές Συναλλαγές στο Διαδίκτυο Ασφάλεια στα Ηλεκτρονικά Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (SocialMedia), Χρήστος Ρέτσας
Η ασφαλής χρήση του Διαδικτύου: Οδηγίες προς τους γονείς, Αθηνά Καστανά
Ασφαλής πλοήγηση στο Διαδίκτυο: Ένας οδηγός επιβίωσης για μαθητές, Χρήστος Λαλάς.
Οι παρουσιάσεις θα είναι διαθέσιμες στο ιστολόγιο του 1ου Ε.Κ. Άμφισσας το αμέσως προσεχές διάστημα.
Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση.

Asfaleia1

Asfaleia3

Asfaleia2

Asfaleia4

 

 

Δημοσιευμένο στην κατηγορία  1ο Ε.Κ. Άμφισσας ,Ασφάλεια στο διαδίκτυο ,Γονείς ,Εκπαίδευση ενηλίκων ,Εκπαιδευτική πύλη ,Κ.Δ.Β.Μ. Δήμου Δελφών ,Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (Κ.Π.Ε.) Άμφισσας .

Αφήστε μια απάντηση


MITOS

mitos

Κατηγορίες


Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση