Εκπαιδευτική επίσκεψη στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Άμφισσας

24 Απριλίου, 2013 clalas99

Την Τετάρτη 24 Απριλίου 2013 πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτική επίσκεψη μαθητών που συμμετέχουν στην υλοποίηση του εγκεκριμένου προγράμματος (αρ. πρωτ. εγκριτικής απόφασης 4531/13-12-2012) Αγωγής Υγείας με τίτλο: «Εθισμός: Πρόληψη, Αγωγή Υγείας, Λύσεις (Ε.Π.Α.Λ.)» στο Ειδικό Εργαστήριο Επαγγελματικής Εκπαίδευσης & Κατάρτισης (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.) Άμφισσας, που βρίσκεται στην οδό Χρ. Μαχαιρά 36.
Οι μαθητές έφτασαν στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Άμφισσας στις 12 π.μ. και περιηγήθηκαν στους χώρους του από τον Διευθυντή και τους εκπαιδευτικούς του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Άμφισσας. Στη συνέχεια, ενημερώθηκαν από τους μαθητές του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Άμφισσας για τον τρόπο λειτουργίας του σχολείου τους καθώς και για τα μαθήματα τα οποία διδάσκονται. Έπειτα, οι μαθητές των δύο σχολείων αντάλλαξαν τις απόψεις τους σχετικά με θέματα εθισμού και ιδίως για το κάπνισμα και τον εθισμό στο διαδίκτυο. Τέλος, οι μαθητές του ΕΠΑ.Λ. Άμφισσας παρέδωσαν πλαστικά καπάκια που είχαν συγκεντρώσει στα πλαίσια συμμετοχής τους στο πρόγραμμα «ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΩ και βοηθώ τον συνάνθρωπό μου» που διοργανώνεται από το του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Άμφισσας.

Δημοσιευμένο στην κατηγορία  Δραστηριότητες ,Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Άμφισσας ,Εκπαιδευτικές Επισκέψεις ,ΕΠΑ.Λ. Άμφισσας ,Μαθητές/Μαθήτριες ,Πρόγραμμα Αγωγής Υγείας ,Υγεία .

Αφήστε μια απάντηση


MITOS

mitos

Κατηγορίες


Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση