Ενημερωμένο υλικό στην η-τάξη του σχολείου μας για το Πανελλαδικά Εξεταζόμενο μάθημα “Δίκτυα Υπολογιστών ΙΙ”

2 Μαΐου, 2012 Χρήστος Ρέτσας

Δημοσίευση από Χρήστο Ρέτσα

Στο πλαίσιο των επαναλήψεων που πραγματοποιείται την τελευταία περίοδο στο Πανελλαδικά Εξεταζόμενο μάθημα “Δίκτυα Υπολογιστών ΙΙ” του Τομέα Πληροφορικής, η σχετική ηλεκτρονική τάξη (η-τάξη, e-class) του σχολείου μας για το μάθημα (διαθέσιμη στην διεύθυνση tiny.cc/retsas-diktya2) εμπλουτίζεται συνεχώς με υλικό για τις επαναλήψεις.

Συγκεκριμένα

  1. εμπλουτίστηκαν τα φύλλα εργασίας του διδάσκοντα για όλες τις παραγράφους του μαθήματος. Αυτά είναι διαθέσιμα από την ενότητα Υλικό Μαθήματος και τον φάκελο Φύλλα Εργασίας ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑ.
  2. προστέθηκαν φύλλα εργασίας άλλων συνδέλφων για όλες τις παραγράφους του μαθήματος. Αυτά είναι διαθέσιμα από την ενότητα Υλικό Μαθήματος και τον φάκελο Φύλλα Εργασία ΤΡΙΤΩΝ.
  3. προστέθηκαν επαναληπτικά διαγωνίσματα για μεγάλες ενότητες του μαθήματος. Αυτά είναι διαθέσιμα από την ενότητα Υλικό Μαθήματος της ηλεκτρονικής τάξης και τον φάκελο Διαγωνίσματα-> Διαγωνίσματα Τελικών Επαναλήψεων.

Το υλικό αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο από συναδέλφους, όσο και από μαθητές άλλων σχολείων  που ενδιαφέρονται για το μάθημα.

Καλή μελέτη σε όλους!!!

Ο διδάσκων,

Χρήστος Ρέτσας

Δημοσιευμένο στην κατηγορία  Εκπαιδευτικοί ,Μαθητές/Μαθήτριες ,Πανελλαδικές Εξετάσεις .

Αφήστε μια απάντηση


MITOS

mitos

Κατηγορίες


Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση