ΑΓΙΑΣΜΟΣ 2022

Ο αγιασμός του 1ου Νηπιαγωγείου Ζακύνθου θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 12/9/2022 και ώρα 08:15 στον προαύλιο χώρο του Νηπιαγωγείου.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες θα προσέλθουν στο νηπιαγωγείο μας με την συνοδεία των γονέων ή κηδεμόνων.

Στο τέλος, θα πραγματοποιηθεί σύντομη ενημέρωση από τους εκπαιδευτικούς της σχολικής μονάδας προς τους γονείς για τη λειτουργία του σχολείου, κυρίως κατά την πρώτη εβδομάδα προσαρμογής.

Μετά το πέρας του αγιασμού και της ενημέρωσης οι μαθητές και οι μαθήτριες αποχωρούν.

Η χρήση μάσκας είναι προαιρετική!

Καλή σχολική χρονιά σε όλους!

Με εκτίμηση

Οι νηπιαγωγοί

Ετήσια Έκθεση Εσωτερικής Αξιολόγησης του Εκπαιδευτικού Έργου της Σχολικής Μονάδας (έτος αναφοράς: 2021-2022)Λήψη αρχείου

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2022-2023

Σας γνωστοποιούμε ότι οι εγγραφές των προνηπίων-νηπίων που θα φοιτήσουν για πρώτη φορά στο Νηπιαγωγείο και οι εγγραφές των μαθητών που θα φοιτήσουν για πρώτη φορά στην Α΄ τάξη του Δημοτικού Σχολείου θα πραγματοποιηθούν το χρονικό διάστημα από την 1η έως την 20ή Μαρτίου 2022. Στα Νηπιαγωγεία, για το σχολικό έτος 2022 – 2023  θα φοιτήσουν προνήπια γεννημένα το 2018. Η φοίτηση όλων των νηπίων/προνηπίων είναι υποχρεωτική. Η εγγραφή πρoνηπίου στο δεύτερο έτος του Νηπιαγωγείου γίνεται αυτεπάγγελτα, σύμφωνα με την παρ.5 του αρθρ. 6 του ΠΔ 79/2017 (Α’ 109). 

Οι αιτήσεις εγγραφής των προνηπίων στα Νηπιαγωγεία θα υποβληθούν αυστηρά από 1 έως 20 Μαρτίου 2021  .

Οι γονείς/κηδεμόνες θα υποβάλλουν Ηλεκτρονική Αίτηση Εγγραφής για την εγγραφή νηπίου/προνηπίου που θα φοιτήσει για πρώτη φορά σε δημόσιο νηπιαγωγείο. Η Ηλεκτρονική αίτηση Εγγραφής θα υποβληθεί για το Νηπιαγωγείο που ανήκει το προνήπιο, βάσει της διεύθυνσης κατοικίας του, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://proti-eggrafi.services.gov.gr .

 Στο Προαιρετικό Ολοήμερο Πρόγραμμα μπορούν να φοιτήσουν όλοι οι μαθητές ανεξαιρέτως αρκεί να υποβάλλουν σχετική αίτηση οι γονείς/κηδεμόνες τους .

Επισημαίνεται ότι η αποδοχή της αίτησης δε συνεπάγεται απαραίτητα φοίτηση του νηπίου/προνηπίου στη δηλωθείσα σχολική μονάδα. Η σχολική μονάδα φοίτησης του νηπίου/προνηπίου θα καθοριστεί μετά το πέρας της διαδικασίας υποβολής των αιτήσεων και αφού η αρμόδια Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κατανείμει τις αιτήσεις σύμφωνα με τις διαθέσιμες θέσεις κάθε Νηπιαγωγείου.

Οι αιτήσεις μετεγγραφής γίνονται αποδεκτές αυστηρά μέχρι τις 30 Απριλίου 2022 .

Παρακάτω θα βρείτε όσα χρειάζεται να γνωρίζετε για την εγγραφή του παιδιού σας και οδηγίες για την ηλεκτρονική αίτηση. 

ΩΡΕΣ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ ΓΟΝΕΩΝ/ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ
Στα πλαίσια των μέτρων προστασίας από τον COVID-19, οι ενδιαφερόμενοι γονείς/κηδεμόνες θα προσκομίζουν τα
απαιτούμενα παραστατικά στην είσοδο του σχολείου τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό (μάσκα, αποστάσεις) το χρονικό διάστημα από την 1η έως την 20ή Μαρτίου 2022 και ώρες από 13:10 μ.μ. έως 14:00 μ.μ. -κατόπιν ραντεβού- για την αποφυγή συνωστισμού και οργάνωσης των διαδικασιών.
Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση. Καλέστε στο τηλέφωνο του σχολείου 2695028818  από τις 12.10 έως τις 14.00μ.μ.

 

Επαναλειτουργία του σχολείου και Self-test

Την πρώτη εβδομάδα επαναλειτουργίας των σχολείων θα διενεργηθούν, από όλους τους μαθητές και μαθήτριες εμβολιασμένους και μη, ακόμα και από εκείνους που έχουν νοσήσει στο παρελθόν, 3 self test. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να έχουν διενεργηθεί  έως και 24 ώρες πριν την προσέλευση της Δευτέρας(10/01), της Τρίτης (11/01) και της Παρασκευής (14/01). Την 2η εβδομάδα όπως ίσχυε και πριν τις διακοπές, δηλαδή δύο φορές την εβδομάδα, την Τρίτη και την Παρασκευή. Τα αποτελέσματα θα δηλώνονται στην πλατφόρμα edupass από την οποία εκδίδεται και η σχολική κάρτα, την οποία οι γονείς οφείλουν να την έχουν εκτυπωμένη και μαζί τους κατά την προσέλευση.