«Ένα λουλούδι για σένα…» Μέρος 2ο Συνέχεια και ολοκλήρωση του διηγήματος

Διαβάστε για να θυμηθείτε το πρώτο μέρος http://alturl.com/xg7hn

 

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 4ο  «Εμείς πάντα και παντού μαζί…»

… Η Emily πλημμυρισμένη με δάκρυα στα μάτια και μαζεύοντας το τριαντάφυλλο με δυσκολία, καθώς η κοιλίτσα της την εμπόδιζε, φώναζε να γυρίσει πίσω ο Brad και να προσπαθήσει να του εξηγήσει το τι συνέβαινε. Εκείνος, αγνοώντας τις φωνές της,έτρεχε να φύγει μακριά της, ώσπου βγαίνοντας από την πολυκατοικία τόσο θυμωμένος δεν αντιλήφθηκε πως  ξαφνικά ένα αυτοκίνητο εμφανίστηκε και τον χτύπησε, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο απέναντι πεζοδρόμιο. Μία δυνατή κραυγή πόνου μιας κοπέλας ακούστηκε τόσο δυνατά που ξεσήκωσε τους πάντες. Αυτή ήταν η Emily, καθώς ερχόταν η στιγμή της γέννας του μωρού της.

Ένας γείτονας που άκουσε τους λυγμούς της και βγήκε να τη βοηθήσει, κάλεσε το ασθενοφόρο ώστε να την μεταφέρει στο νοσοκομείο. Ταυτόχρονα, ένας περαστικός που ήταν μπροστά στο ατύχημα είχε ήδη καλέσει και αυτός ένα ασθενοφόρο για τον Brad. Έτσι, Brad και Emily βρίσκονται και πάλι μαζί την ίδια στιγμή, στο ίδιο μέρος, αλλά με διαφορετικό πρόβλημα ο καθένας . Ο ένας να προσπαθεί να κρατηθεί στη ζωή και η άλλη να είναι έτοιμη να φέρει στον κόσμο μία νέα ζωή.

Οι γιατροί στην περίπτωση του Brad κατάφεραν να τον σώσουν από τον σοβαρό κίνδυνο να χάσει τη ζωή του και τον μετέφεραν στην εντατική. Όμως στην περίπτωση της Emily δυστυχώς θα κατάφερναν να κρατήσουν στη ζωή μόνο έναν από τους δύο: ή τη μητέρα ή το παιδί. O τοκετός της δεν πήγε και τόσο καλά .Έτσι οι γιατροί προσπάθησαν να σώσουν έστω το παιδί. Kαι τα κατάφεραν. Όμως την Emily, δυστυχώς όχι.

 

dream1ΚΕΦΑΛΑΙΟ 5ο «Μία ζωή, χωρίς εσένα…»

Δυο μάτια άνοιξαν .Τα μάτια του Brad, επιτέλους άνοιξαν. Μετά από 3 μήνες στην εντατική ο Brad είχε ξυπνήσει . Το μόνο πράγμα που έλεγε από την ώρα που άνοιξε τα μάτια του ήταν το όνομα της Εmily. Μόνο αυτό: «Emily συγγνώμη!» .Όμως η Emily δεν μπορούσε να τον ακούσει. Οι γιατροί του ανήγγειλαν πως δυστυχώς δεν θα μπορέσει να ξαναπαίξει ποδόσφαιρο ξανά στη ζωή του,  καθώς το ατύχημα τον άφησε παράλυτο . Ο Brad δεν μπορούσε να το πιστέψει. Όλα όσα έχτισε τόσα χρόνια στην καριέρα του, καταστράφηκαν μετά από αυτό το ατύχημα.

Όταν βγήκε από το νοσοκομείο, πήγε να βρει την Emily και να της ζητήσει συγγνώμη. Χτύπησε το κουδούνι και περιμένοντας να του ανοίξει η Emily, αντίκρισε τον Matt μ’ ένα μωρό στην αγκαλιά του. Ο Matt του είπε τα δυσάρεστα νέα για το χαμό της Emily και πως το μωρό είναι αυτό που είχε πριν από 3 μήνες στην κοιλιά της. O Βrad σοκαρισμένος και σαστισμένος , μη θέλοντας να πιστέψει αυτό που μόλις άκουσε , άνοιξε την πόρτα και έφυγε χωρίς να πει κουβέντα…

ΤΕΛΟΣ (ή μήπως όχι;;)

…Ξαφνικά ακούγεται ένας ήχος : τιτ τιτ τιτ τιτ…! Ήταν το ξυπνητήρι. H Emily ξυπνά γεμάτη απορία και περιέργεια από το όνειρο που μόλις είχε δει. Ήταν η ώρα να ξυπνήσει και να ετοιμαστεί για τη δουλειά. Γυρνάει και βλέπει τον Brad που κοιμάται δίπλα της , του δίνει ένα φιλί στο μάγουλο και πάει να ελέγξει αν κοιμάται η μικρή Rose (που σημαίνει τριαντάφυλλο ,που ήταν το αγαπημένο λουλούδι της μαμάς της ), ώστε να ξεκινήσει για ακόμα μία συνηθισμένη μέρα…

ΤΕΛΟΣ

 dream2

Aσπασία Φίτσιου

Τμήμα Α6

1ο ΓΕΛ Ξάνθης
Σχολικό έτος 2013-2014

1 σχόλιο

  1. Ασπα ευχαριστούμε που ολοκλήρωσες την ιστορία! 🙂
    ..ίσως η αρχή, για δικό σου μυθιστόρημα;;; 😉

    σημείωση: καμία ημέρα μας, δεν είναι συνηθισμένη..κάθε μέρα είναι μοναδική, ξεχωριστή..ζήσε τη με χαμόγελο 😉

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση