Εβδομαδιαίο Πρόγραμμα Διδασκαλίας

 

 

 

 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ 

Chalkboard

Πρόσκληση

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες

Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 1ου ΓΕΛ Καλλιθέας σας καλούμε σε συνάντηση/συζήτηση με την κ. Χαραλαμπίδου, Υπεύθυνη του Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων της Δ΄ Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αθήνας.

Η συνάντηση αφορά θέματα προσέγγισης – επικοινωνίας μεταξύ γονέων και εφἠβων.

  Τετάρτη 18 Οκτωβρίου και ώρα 5:30 μ.μ..

Αίθουσα εκδηλώσεων του σχολικού συγκροτήματος (είσοδος: Από την πλαϊνή αυλόπορτα, του Λυκείου).

 

Η Διευθύντρια

και ο Σύλλογος Διδασκόντων

Πρόσκληση σε συνάντηση

 

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες

Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 1ου ΓΕΛ Καλλιθέας σας καλούμε σε ενημερωτική συνάντηση την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου και ώρα 6:00 μ.μ., στο κτήριο εκδηλώσεων του σχολικού συγκροτήματος (είσοδος: Από την πλαϊνή αυλόπορτα, του Λυκείου).

Θέματα της συνάντησης:

  1. Ενημέρωση για ζητήματα που αφορούν τη φοίτηση των μαθητών/-τριών, τα μαθήματα, τις σχολικές δραστηριότητες και δράσεις, τη συνεργασία Γονέων/Κηδεμόνων – Καθηγητών, τον εξοπλισμό του σχολείου, κ.α. 
  2. Ενημέρωση από την υπεύθυνη του ΚΕ.ΣΥ.Π. Καλλιθέας κ. Κορδονούρη σχετικά με τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό και το σύστημα πρόσβασης στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.
  3. Εισήγηση από την κ. Χαραλαμπίδου, Υπεύθυνη του Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων της Δ΄ Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αθήνας, σε θέματα που αφορούν τις σχέσεις γονέων/κηδεμόνων και εφήβων.

 

Μετά την ενημέρωση θα διατεθεί χρόνος για συζήτηση.

 

Η παρουσία όλων είναι απαραίτητη.

Σε περίπτωση αδυναμίας προσέλευσης στη συνάντηση παρακαλούμε

να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά με το σχολείο.

 

 

 

Έναρξη σχολικού έτους 2017-18

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017

και ώρα 9 π.μ.

θα τελεστεί ο Αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά.

Μετά το πέρας της τελετής

οι μαθητές θα παραμείνουν στο σχολείο

για να παραλάβουν τα βιβλία τους.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Εγκύκλιος Μηχανογραφικού Δελτίου για 5%

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι οι υποψήφιοι που πάσχουν από σοβαρές παθήσεις καλούνται να υποβάλουν ηλεκτρονικά, μέσω Διαδικτύου, Μηχανογραφικό Δελτίο με τις προτιμήσεις Τμημάτων και Σχολών που επιθυμούν να εισαχθούν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση το ακαδημαϊκό έτος 2017-18, σε ποσοστό 5% επιπλέον των θέσεων εισακτέων, από 25 Αυγούστου 2017 μέχρι και 04 Σεπτεμβρίου 2017.

Η εφαρμογή του Μηχανογραφικού Δελτίου θα είναι προσβάσιμη κατά τις ανωτέρω ημερομηνίες όλο το 24ωρο στην ηλεκτρονική πλατφόρμα:

https://exams-severeillness.it.minedu.gov.gr/

και οι υποψήφιοι θα μπορούν από οποιοδήποτε ηλεκτρονικό υπολογιστή με πρόσβαση στο Διαδίκτυο, να υποβάλουν το Μηχανογραφικό τους Δελτίο με τις προτιμήσεις των Σχολών που επιθυμούν να εισαχθούν και να δηλώσουν όλα τα στοιχεία που είναι απαραίτητα για την υποψηφιότητά τους.

Η εφαρμογή συνοδεύεται από οδηγίες, τις οποίες οι υποψήφιοι οφείλουν να μελετήσουν προσεκτικά και να ακολουθήσουν πιστά τα προτεινόμενα βήματα για τη σωστή συμπλήρωση του Μηχανογραφικού Δελτίου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Υποβολή μηχανογραφικού δελτίου: παράταση προθεσμίας

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Από το Υπουργείο Παιδείας ανακοινώθηκε παράταση της προθεσμίας υποβολής μηχανογραφικού δελτίου μέχρι και την Τρίτη 18 /7/2017. 

Δείτε το Δελτίο Τύπου.

 

 

 

 

 

 

Top
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων