ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΧΟΛ. ΕΤΟΥΣ 2018-19

 

Οι οριστικές εγγραφές στην Α΄τάξη θα γίνουν από 3-10/09/2018. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν τα δικαιολογητικά που αναφέρονται εδώ

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ

 

Ενημέρωση για την ηλεκτρονική Αίτηση Εγγραφής- Δήλωση προτίμησης

 

 

Θερινή λειτουργία

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σας ενημερώνουμε ότι για την υποστήριξη των υποψηφίων κατά την υποβολή του Μηχανογραφικού Δελτίου το σχολείο θα λειτουργήσει τη Δευτέρα 9 Ιουλίου και τη Δευτέρα 16 Ιουλίου μόνο.

 

Οι υποψήφιοι και οι κηδεμόνες τους μπορούν να απευθύνονται στο Κέντρο Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού, στο τηλέφωνο 2109426389 την εβδομάδα 2-6 Ιουλίου, για υποστήριξη στη συμπλήρωση του Μηχανογραφικού Δελτίου.

 

Κατά τη θερινή περίοδο το 1ο Γενικό Λύκειο θα λειτουργεί

κάθε Πέμπτη, 8.30 – 1.30.

 

 

 

Μηχανογραφικό Δελτίο

 

Από την Παρασκευή 22-06-2018, οι υποψήφιοι Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονικά το Μηχανογραφικό τους Δελτίο (Μ.Δ.) στην ηλεκτρονική διεύθυνση exams.it.minedu.gov.gr. Προκειμένου να εκδώσουν κωδικό ασφαλείας, οι υποψήφιοι απευθύνονται στο Λύκειο, στο οποίο έχουν υποβάλει την αίτηση-δήλωση για συμμετοχή στις Πανελλαδικές Εξετάσεις. Εάν οι υποψήφιοι ανήκουν στην κατηγορία του 10%, έχουν τη δυνατότητα να απευθυνθούν σε οποιοδήποτε ημερήσιο Γενικό ή Επαγγελματικό Λύκειο αντίστοιχα.

Επισημαίνεται ότι από τις 22-06-2018 οι υποψήφιοι θα μπορούν να υποβάλλουν μόνο πρόχειρο Μηχανογραφικό Δελτίο και μετά την ανακοίνωση των βαθμών των Γενικών και των Επαγγελματικών Λυκείων, μπορούν να προβούν στην τελική Οριστικοποίηση του Μηχανογραφικού τους Δελτίου.

Υπενθυμίζεται ότι εντός της προθεσμίας υποβολής οι υποψήφιοι έχουν το δικαίωμα αναίρεσης της οριστικοποίησης του Μηχανογραφικού τους Δελτίου, με βάση τα αναγραφόμενα στην εγκύκλιο που μπορείτε να δείτε στον σχετικό σύνδεσμο.

Στον παρόντα ιστότοπο μπορείτε να βρείτε τις οδηγίες χρήσης της εφαρμογής, τις βάσεις και τα στατιστικά προτιμήσεων του προηγούμενου έτους καθώς και τις εγκυκλίους των Μ.Δ. Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων.

 

Τα Μηχανογραφικά Δελτία για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις

 

Κλικ στους επόμενους συνδέσμους

 

mihanografiko_4_pedia

 

mihanografiko_5_pedia

 

ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟ_ΔΕΛΤΙΟ_Μ.Δ._ΓΕΝΙΚΟΥ_ΛΥΚΕΙΟΥ_2018_ΜΟΝΟ_ΓΙΑ_ΤΟ_10__ΤΩΝ_ΘΕΣΕΩΝ_ΧΩΡΙΣ_ΝΕΑ_ΕΞΕΤΑΣΗ

 

ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟ_ΠΑΛΑΙΟ_ΣΥΣΤΗΜΑ

 

Για τη διαδικασία ηλεκτρονικής υποβολής του μηχανογραφικού δελτίου, θα ακολουθήσει αναλυτική ενημέρωση.