Διακρίσεις

Σχολικό Έτος 2015-2016

 1. Η Πιτσούνη Αλεξάνδρα μαθήτρια της Γ’ τάξης του σχολείου μας αρίστευσε στις Πανελλαδικές Εξετάσεις του σχολικού έτους 2015-2016 και πέτυχε να εισαχθεί 3η στο Τμήμα Φιλολογίας του ΕΚΠΑ.
 2. Βράβευση από τη Δ.Δ.Ε. Β’ Αθήνας για τη δράση με θέμα: «Ελεύθερος Χρόνος. Ανάγκη ή Πολυτέλεια;» Μαθητές: Τμήμα Β6, Εκπαιδευτικοί: Κουρεμένου Ναθαλία, Μπαλάσκας Αθανάσιος
 3. Βράβευση στον πανελλήνιο μαθητικό διαγωνισμό δημιουργίας βίντεο με θέμα το «Ολοκαύτωμα και οι Έλληνες Εβραίοι». Μαθητές Κοροβέσης Χάρης, Τσακίρη Κατερίνα, Χατζόπουλος Πέτρος. Εκπαιδευτικοί: Γκρίνια Αθηνά
 4. Η τριμελής ομάδα του 1ου ΓΕΛ Αγίας Παρασκευής (Άννα Γιαννοπούλου, Στέλιος Κυρμουτσέλης, Αναστασία Κωνσταντινίδη) έλαβε τη δεύτερη θέση στο Νομό Αττικής και την έβδομη θέση πανελλαδικά στο μαθητικό διαγωνισμό για τα δάση και τη δασοπονία “Young People in European Forests” 2016. Τους μαθητές προετοίμασε η καθηγήτρια του σχολείου μας κυρία Ταράτσα.
 5. Η μαθήτρια της Β’  τάξης Ιγγλέση Βασιλική διακρίθηκε στο πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα Τζούντο κατακτώντας τη δεύτερη θέση.
 6. Ο μαθητής μας Μερτζάνης Γεώργιος της Β’ Λυκείου κατάφερε να διακριθεί στο διαγωνισμό μαθηματικών «Ο Θαλής» και να περάσει στην επόμενη φάση.
 7. H Ερευνητική Εργασία των μαθητών του 1ου ΓΕΛ Αγίας Παρασκευής με θέμα «Ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία-Κινητά Τηλέφωνα και Υγεία» του τμήματος Β2, αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας.
 8. Έπαινος στην ομάδα του 1ου ΓΕΛ Αγίας Παρασκευής για τη συμμετοχή της στην πανελλαδική δράση με τίτλο «Το Πείραμα του Ερατοσθένη» για τον υπολογισμό της ακτίνας της Γης.
 9. Επιτυχόντες Πανελλαδικών Εξετάσεων 2015.
 10. Το δεύτερο βραβείο του Πανελλήνιου διαγωνισμού συγγραφής σύντομου άρθρου με θέμα «ο κόσμος-εμείς-το μέλλον» απονεμήθηκε στο μαθητή του σχολείου μας Πέτρο Χατζόπουλο.

 

Σχολικό Έτος 2014-2015

 1. Η Νίκη Νησωτάκη μαθήτρια της Γ’ τάξης του σχολείου μας αρίστευσε στις Πανελλαδικές Εξετάσεις του σχολικού έτους 2014-2015 συγκεντρώνοντας 19407 μόρια. Η επιτυχία της ολοκληρώθηκε με την εισαγωγή της στη Νομική Σχολή Αθηνών ως 10η στην κατάταξη.
 2. Ο Μούκας Γεώργιος μαθητής της Γ’ τάξης κατέλαβε την 3η θέση στο Σχολικό Πρωτάθλημα Ελλάδας-Κύπρου 2014-2015 στα 2000 μέτρα με φυσικά εμπόδια. Επίσης κατέλαβε την 1η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων στα 2000 μέτρα με φυσικά εμπόδια. Παράλληλα είναι μέλος της εθνικής ομάδας στίβου.
Top
 
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων