IMG_20160513_192148 (2)

Εκπαιδευτική Ρομποτική

Την Παρασκευή 13 Μαΐου ολοκληρώθηκαν τα μαθήματα εκπαιδευτικής ρομποτικής, που διοργάνωσε τη φετινή σχολική χρονιά ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Βούλας.

Η συμμετοχή των μαθητών στην εκπαιδευτική ρομποτική ξεπέρασε κάθε προσδοκία και οι προσφερόμενες θέσεις καλύφθηκαν άμεσα. Κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς οι μαθητές δημιούργησαν πολυάριθμες κατασκευές και ο δάσκαλος του τμήματος Δρ. Αναστάσιος Κόλλιας παρουσίασε τις δραστηριότητές τους στο 4ο Πανελλήνιο Εκπαιδευτικό Συνέδριο Κεντρικής Μακεδονίας για την Αξιοποίηση των Τεχνολογιών της Πληροφορίας και των Επικοινωνιών στην Εκπαίδευση (Θεσσαλονίκη, 8-10 Απριλίου 2016).

Το τελευταίο μάθημα της φετινής σχολικής χρονιάς, στις 13/5/16, ήταν «ανοιχτό» για όλους τους μαθητές και τους γονείς του σχολείου. Έτσι, νέοι μαθητές είχαν τη δυνατότητα να εμπλακούν στις δραστηριότητες, καθώς οι έμπειροι μαθητές πήραν τον ρόλο του δασκάλου! Στο τέλος του μαθήματος όλοι μαζί παρουσίασαν τα έργα τους.

Μαθητές και δάσκαλος ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον Σεπτέμβριο και υποσχέθηκαν να συνεχίσουν με νέες δημιουργικές και πρωτότυπες κατασκευές την επόμενη σχολική χρονιά!

IMG_20160513_182329 (2)

Αφήστε μια απάντηση

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση