application-2860023_960_720

Ηλεκτρονική Αίτηση Εγγραφής σε Δημόσια Λύκεια – Φάση 2η

Από την Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018, είναι διαθέσιμα τα αποτελέσματα της πρώτης κατανομής μαθητών της Γ Τάξης μας στα Λύκεια της χώρας. Οι γονείς μπορούν να εισέλθουν ξανά στον ιστότοπο e–eggrafes.minedu.gov.gr για να δουν το Λύκειο Φοίτησης των παιδιών τους.

  • Για όσους μαθητές/τριες η κατανομή έχει ολοκληρωθεί οι γονείς μπορούν να εκτυπώνουν την οριστική αίτησή τους προκειμένου να την καταθέσουν στο Λύκειο μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, μέχρι την έναρξη των μαθημάτων, ώστε να ολοκληρώσουν την εγγραφή τους.
  • Οι μαθητές/τριες που δεν πρόλαβαν να κάνουν Ηλεκτρονική Αίτηση/Δήλωση μπορούν να την υποβάλουν κατά τη δεύτερη περίοδο των Ηλεκτρονικών Αιτήσεων Εγγραφής/Δηλώσεων Προτίμησης από τη Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018 έως και την Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018 (14.00).
  • Οι μαθητές/τριες που έχουν ήδη κατανεμηθεί από την Α’ φάση μπορούν να τροποποιήσουν την Ηλεκτρονική Αίτησή τους μόνο λόγω αλλαγής ομάδας προσανατολισμού ή λόγω αλλαγής τύπου λυκείου (ΕΠΑ.Λ., Εσπερινό/Ημερήσιο, Ιδιωτικό). Σε αυτή την περίπτωση, πρέπει 25-06-2018 έως 29-06-2018 να απευθύνονται στη διεύθυνση του Λυκείου, όπου έχουν κατανεμηθεί, για να διαγράψει την αίτησή τους και να υποβάλουν νέα.

Περισσότερες λεπτομέρειες εδώ.

Αφήστε μια απάντηση

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση