Ανακοίνωση / Πρόσκληση

Το Παράρτημα Κοζάνης της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας,  όπως κάθε χρόνο, θα τιμήσει και φέτος όλα τα παιδιά του Ν. Κοζάνης,  που προκρίθηκαν στους  διαγωνισμούς της Ε.Μ.Ε., σε ανοικτή εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την  Κυριακή 10 Μαΐου 2015 στην Αίθουσα Τέχνης Κοζάνης στις 12 το μεσημέρι,    με επίσημη ομιλήτρια την κ. Πάλλα Μαρίνα Σχολικό  Σύμβουλο Μαθηματικών Ν. Χαλκιδικής, η οποία θα αναπτύξει το θέμα: Μαθηματική Μοντελοποίηση.

 Θα βραβευθούν οι μαθητές των Γυμνασίων και Λυκείων του νομού που πρώτευσαν στον 75ο Πανελλήνιο Μαθηματικό Διαγωνισμό  «Ο ΘΑΛΗΣ» και οι μαθητές που πρώτευσαν στον 75ο Πανελλήνιο Μαθηματικό Διαγωνισμό  «ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ»,  που είναι η επόμενη φάση από τον διαγωνισμό  «Ο ΘΑΛΗΣ».

Ακόμη, θα τιμήσουμε τους διακριθέντες μαθητές της Α΄ Γυμνασίου που συμμετείχαν στους διαγωνισμούς  «Υπατία» και «Καραθεοδωρή»,  που συνδιοργανώνουμε με το Παράρτημα ΕΜΕ Ημαθίας.

Τέλος θα βραβευθούν οι μαθητές των Δημοτικών Σχολίων του Ν. Κοζάνης που πρώτευσαν στον 9ο Μαθηματικό Διαγωνισμό «Παιχνίδι και Μαθηματικά», που διεξήχθη στις 6/3/2015 και στον οποίο συμμετείχαν από το νομό μας 45 Δημοτικά Σχολεία.

Θερμά  συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες, που συμμετείχαν και διακρίθηκαν στους διαγωνισμούς της Ε.Μ.ΕΤους ευχόμαστε να πετυχαίνουν το καλύτερο δυνατό σε κάθε προσπάθειά τους.

Για το Δ.Σ.

     Η ΠρόεδροςΑντωνιάδου  Μυροφόρα                     Η ΓραμματέαςΣταθοπούλου Νικολέτα
Κατηγορίες: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *