ΚΑΝΕ-ΜΙΑ-ΕΥΧΗ

 Χριστουγεννιάτικο  πρόγραμμα ΑΣΤΕΡΙ ΤΗΣ ΕΥΧΗΣ  

  Σας ενημερώνουμε ότι ο Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός «Κάνε -Μία- Ευχή Ελλάδος», ο οποίος αποτελεί παράρτημα του διεθνούς φιλανθρωπικού οργανισμού «Make-A-Wish International» που εκπληρώνει επιθυμίες παιδιών, 3-18 ετών, με σοβαρές ασθένειες, προγραμματίζει για 14η συνεχή χρονιά, κατά την περίοδο των Χριστουγέννων, το πρόγραμμα του «ΑΣΤΕΡΙ ΤΗΣ ΕΥΧΗΣ», στο οποίο μπορούν να συμμετέχουν προαιρετικά μαθητές και μαθήτριες της Δημόσιας και Ιδιωτικής Εκπαίδευσης (Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας). 

Σκοπός του προγράμματος είναι η ευαισθητοποίηση των μαθητών/τριών, καθώς και η εξασφάλιση πόρων για τον οργανισμό. Μήνυμα του προγράμματος είναι «Τα υγιή παιδιά για τα άρρωστα παιδιά!».

Ο οργανισμός «Κάνε -Μία- Ευχή» προμηθεύει δωρεάν τα σχολεία με:

  • Ενημερωτικά έντυπα για τους γονείς
  • Ενημερωτικές αφίσες για το σχολείο
  • Έντυπο με διακοσμητικές ιδέες 
  • Αυτοκόλλητο για την τοποθέτηση των αστεριών σε διάφορες επιφάνειες

         Οι μαθητές/τριες αγοράζοντας, εφόσον το επιθυμούν, το δικό τους αστέρι μπορούν να συνεισφέρουν στο  φιλανθρωπικό έργο του οργανισμού. Η αγορά κάθε αστεριού στοιχίζει  2 €.

         Τις προηγούμενες χρονιές, η συμμετοχή παιδιών και εφήβων υπήρξε συγκινητική, δίνοντάς τους την ευκαιρία, να νιώσουν τη χαρά της προσφοράς, αλλά και δίνοντας σε άλλα παιδιά, που δεν έχουν το χρόνο σύμμαχό τους, δύναμη και ελπίδα να παλέψουν για τη ζωή τους. Ειδικότερα, κατά το προηγούμενο σχολικό έτος 2011-12, με τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από σχολεία της χώρας, πραγματοποιήθηκαν 49 ευχές σοβαρά άρρωστων παιδιών.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις, μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλ. 210-9637660 & 210-9637661, φαξ: 210-9637664 & στο email info@makeawish.gr, ώρες επικοινωνίας: 09.00 – 17.00.

O οργανισμός θα αποστείλει στη Δ/νση ΣΕΠΕΔ απολογισμό του προγράμματός του, μέχρι τον Μάρτιο 2013, για να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας.

Κατηγορίες: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *