ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ

Στη Κοζάνη σήμερα 20 Μαρτίου 2012 οι παρακάτω υπογράφοντες:
1ο Κωνσταντίνος Φωτόπουλος ιδιοκτήτης του ταξιδιωτικού γραφείου HERMES TOURS με έδρα την Κοζάνη, οδός Ειρήνης 4, και η
2ο Μαρία Τσουκανέλη διευθύντρια του 1Ο γυμνασίου Κοζάνης, συμφώνησαν και αποδέχτηκαν τα παρακάτω:
Ο πρώτος των συμβαλλομένων Κων/νος Φωτόπουλος, να μεταφέρει με λεωφορείο του γραφείου του, 85 (ογδόντα πέντε) μαθητές και 4 (τέσσερις) συνοδούς καθηγητές του 1ο Γυμνασίου Κοζάνης στην Αθήνα στo πλαίσιο της εκπαιδευτικής επίσκεψης στη Βουλή των Ελλήνων.
Το πρόγραμμα της εκπαιδευτικής εκδρομής περιλαμβάνει αναχώρηση από τη Κοζάνη τη Δευτέρα 2/4/2012 στις 7:30 πμ και άφιξη στην Αθήνα την ίδια ημέρα στις 16:30 μμ, κατάλυση στο ξενοδοχείο DIVANI PALACE και παρακολούθηση θεατρικής παράστασης στις 20:30 μμ. Την Τρίτη 3 Απριλίου θα γίνει επίσκεψη στην Ακρόπολη στις 10:00 πμ στη συνέχεια επίσκεψη στη Βουλή των Ελλήνων από 14:00 εως 16:00, ξενάγηση στο μουσείο της Ακρόπολης στις 17:00 μμ και έξοδος για φαγητό στις 21:00 μμ. Την Τετάρτη 4 Απριλίου επίσκεψη-ξενάγηση στο Aττικό Ζωολογικό Πάρκο στα Σπάτα στις 9:30 π.μ, επίσκεψη στο εμπορικό κέντρο Μall στο Μαρούσι από 12:00 πμ έως 14:00 μμ και αναχώρηση για την Κοζάνη και άφιξη στις 22:00 μμ.
Τα λεωφορεία θα είναι δύο(2) των πενήντα (50) θέσεων, κλιματιζόμενα με όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας ( ΚΤΕΟ, δελτίο καταλληλότητας, ζώνες ασφαλείας κλπ) τα οποία θα είναι στη διάθεση του σχολείου καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδρομής. Η ασφάλεια αστικής ευθύνης θα είναι της GENERALI HELLAS αριθμ. Ασφαλιστ. ΑΤΕ-10800884 και η ασφάλεια ιατροφαρμακευτικής κάλυψης ATE-10800618
Η διαμονή θα γίνει στο DIVANI PALACE (δύο διανυκτερεύσεις) σε τρίκλινα και δίκλινα δωμάτια για τους μαθητές και μονόκλινα για τους συνοδούς καθηγητές. Το ξενοδοχείο θα πληροί όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για τη σωστή διαμονή μας.(Θέρμανση, ζεστό νερό κλπ) και θα διαθέτει πρωινό με πλήρη μπουφέ.
Η ξενάγηση στις περιοχές επισκέψεων θα γίνει με βάση το πρόγραμμα της εκπαιδευτικής εκδρομής, με ξεναγό του γραφείου και παρουσία υπευθύνου του τουριστικού γραφείου εκδρομής, καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδρομής.
Το κόστος της εκδρομής για τις υπηρεσίες που αναφέρονται στο συγκεκριμένο συμφωνητικό ανέρχεται στα 90 ευρώ ανά μαθητή και συνολικά 85 μαθητές* 90ευρώ/μαθητ = 7650 Ευρώ(συμπεριλαμβανομένων όλων των τυχόν κρατήσεων, του Φ.Π.Α.) Η διαμονή και η μετακίνηση των συνοδών καθηγητών θα είναι δωρεάν.

Οι συμβαλλόμενοι

Για το Ταξιδιωτικό γραφείο Για το 1ο γυμνάσιο Κοζάνης

Κατηγορίες: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *