Διαγωνισμός “ξεμπλόγκαρε”

Φεβ 200824

Ο διαγωνισμός «Ξεμπλόγκαρε» απευθύνεται σε μαθητές δημοτικών, γυμνασίων και λυκείων από όλη την Ελλάδα, που φοιτούν σε σχολεία αναγνωρισμένα από το Υπουργείο Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων και έχει στόχο να εμπνεύσει τους μαθητές να σκεφθούν, να φανταστούν, να περιγράψουν, να μοιραστούν ιδέες και να παρουσιάσουν το δικό τους «κόσμο» μέσα από το Διαδίκτυο. Οι μαθητές καλούνται, μόνοι ή σε ομάδες συμμαθητών από το ίδιο σχολείο, να δημιουργήσουν ένα μοναδικό προσωπικό ιστολόγιο (blog) με πρωτοποριακό και συνάμα εκπαιδευτικό περιεχόμενο, διαγωνιζόμενοι για σημαντικά έπαθλα.

Η υποβολή των συμμετοχών στον διαγωνισμό ξεκίνησε στις 11.02.08 και τελειώνει στις 16.05.08. Αφού υποβληθούν, οι συμμετοχές – ιστολόγια θα αξιολογηθούν από Ειδική Επιτροπή, η οποία θα αποτελείται από 5 μέλη – ειδικούς επιστήμονες, με μεγάλη εμπειρία σε θέματα Τεχνολογίας, Πληροφορικής και Επικοινωνιών αλλά και στην αξιολόγηση ιστοσελίδων.

Τα έξι καλύτερα και πιο πρωτότυπα ιστολόγια (blogs) θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα του διαγωνισμού www.kseblogare.gr μέχρι τις 15.09.08 και θα βραβευτούν σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα με πρωτοβουλία των ΥΠΟΙΟ και ΥΠΕΠΘ και παρουσία των μαθητών που θα βραβευθούν. Τα έπαθλα των νικητών είναι χρηματικά και η κάθε κατηγορία θα βραβευθεί με ένα συγκεκριμένο ποσό.

 

kseblogare.jpg

από κάτω από: Χωρίς κατηγορία| | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Διαγωνισμός “ξεμπλόγκαρε”    

Τα σχόλια είναι κλειστά.

esafety label

Μουσική

Μουσική

Ιστορικό

Kατηγορίες

shinystat



Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων