Eορτασμός της Ημέρας Ασφαλούς Διαδικτύου 2014!
Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου 2014, 16:22
Από: ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙΟΥ | Κάτω από: Υγεία

safeline

Με μεγάλη λαμπρότητα εορτάστηκε σήμερα, η 11η Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου, στις εγκαταστάσεις του Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. «Δημόκριτος» στην Αγ. Παρασκευή,  όπου η δράση Ενημέρωσης και Επαγρύπνησης Saferinternet.gr του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου, αποκλειστικός διοργανωτής της Ημέρας Ασφαλούς Διαδικτύου στην Ελλάδα, συνδιοργάνωσε με το Δημόκριτο το κεντρικό συνέδριο της ημέρας, με επίκεντρο τα παιδιά και τους νέους. Ο φετινός εορτασμός εστίασε στο πώς μπορούμε, όλοι μαζί, να κάνουμε το Διαδίκτυο ένα καλύτερο μέρος, με χιλιάδες εκδηλώσεις σε 100 χώρες και 6 ηπείρους, υπό το συντονισμό του Πανευρωπαϊκού Δικτύου μας INSAFE.

Στην κεντρική εκδήλωση για τον Ελληνικό χώρο συμμετείχαν περισσότεροι από 450 σύνεδροι, συμπεριλαμβανομένων και πολλών εκπαιδευτικών, μαθητών και γονέων. Το συνέδριο τέλεσε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και τη στήριξη του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, του Ενημερωτικού Κόμβου για την ασφάλεια στο Διαδίκτυο του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου, της εταιρίας Wind, της Alpha Bank και της Google.

Περισσότερες από 230 εκδηλώσεις υλοποιούνται αυτές τις ημέρες σε όλη την Ελλάδα υπό το συντονισμό της Δράσης Saferinternet.gr, ως Πρεσβευτές της ημέρας αυτής: νηπιαγωγεία, σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, βιβλιοθήκες, δήμοι, πανεπιστήμια, και ιδιωτικοί φορείς πολλαπλασιάζουν με το δικό τους τρόπο τη θεματική και το σύνθημα του εορτασμού.

Το γυμνάσιο Καπανδριτίου ήταν εκεί αφού εκτός από την φυσική παρουσία του καθηγητή κ.Κουνιάρη, συμμετείχε με το ποίημα της μαθήτριας Μενουδάκη Εύης στον “διαγωνισμό” ποίησης με θέμα το Διαδίκτυο.Safeline4 Safeline5 Safeline3 Safeline1



Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση