Αγιασμός νέου έτους 2019-20

Έναρξη σχολικής χρονιάς 2019 – 2020.

Ετικέτες:

Erasmus – Βερολίνο 2019

Στο πλαίσιο των προγραμμάτων ERASMUS+ (στα οποία συμμετέχουμε ανελλιπώς τα τελευταία χρόνια) το σχολείο μας πραγματοποίησε μία ακόμη επίσκεψη, αυτή τη φορά στη Γερμανία και συγκεκριμένα στο Βερολίνο.

16 Μαθητές & δύο καθηγητές για 16 ημέρες συμμετείχαν σε πρόγραμμα με τίτλο: «Ενεργειακή εκμετάλλευση βιομάζας για παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας» (κωδ.: 2018-1-EL01-KA102-047080).

Οι εκπαιδευτές αλλά και οι συνεργάτες – προσωπικό των φορέων φιλοξενίας ήταν πραγματικά άψογοι. Όσον αφορά δε του μαθητές μας; Οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι τα οφέλη που αποκόμισαν από την όλη διαδικασία είναι πράγματι πολλά και σημαντικά για την ίδια την εξέλιξη τους. Εμπειρία ζωής θα χαρακτηρίζαμε τα προγράμματα ERASMUS+ και είμαστε πραγματικά υπερήφανοι που μας δίνεται η ευκαιρία να συμμετέχουμε. Και συνεχίζουμε, με γνώμονα πάντα το συμφέρον των μαθητών μας, των παιδιών μας, γιατί για εμάς είναι κάτι παραπάνω από παιδιά μας, να συμμετέχουμε σε τέτοια προγράμματα, γιατί το μέλλον ανήκει σε αυτούς που το προετοιμάζουν.

 

Ετικέτες: , ,

Εκπαιδευτικές επισκέψεις

Όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος οι μαθητές μας των τομέων Ηλεκτρολογίας και Μηχανολογίας πραγματοποίησαν διάφορες εκπαιδευτικές επισκέψεις σε επιχειρήσεις και υπηρεσίες της περιοχής μας.

Ετικέτες: ,

Erasmus – Πολωνία 2018

Για μία ακόμη φορά το ΕΠΑΛ ΜΑΚΡΥΝΕΙΑΣ ολοκλήρωσε με επιτυχία την εκπαιδευτική επίσκεψη στην Πολωνία στα πλαίσια του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+. Οι μαθητές μας με την συνοδεία δύο καθηγητών συμμετείχαν για 16 ημέρες σε πρόγραμμα με τίτλο: «Ενεργειακή εκμετάλλευση βιομάζας για παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας»  (κωδ.: 2018-1-EL01-KA102-047080).

Η δράση ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία. Οι εκπαιδευτές αλλά και οι συνεργάτες –  προσωπικό των φορέων φιλοξενίας ήταν πραγματικά άψογοι και τους ευχαριστούμε!

Ετικέτες: , ,

Ευχές

Ο σύλλογος διδασκόντων και η διευθύντρια του ΕΠΑΛ Μακρυνείας, εύχονται καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το 2019.

Καλή πρόοδο!

Ετικέτες: ,

Παρέλαση 28ης Οκτωβρίου

Πραγματοποιήθηκε και φέτος ο καθιερωμένος εκκλησιασμός, η κατάθεση στεφάνων και η παρέλαση για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στις Παπαδάτες. Ευχαριστούμε όλα τα παιδιά του ΕΠΑΛ για την συμμετοχή τους.

Ετικέτες: ,

Έναρξη σχολικού έτους 2018-19

Πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τρίτη ο καθιερωμένος αγιασμός για την έναρξη του νέου σχολικού έτους 2018-2019. Καλοσωρίζουμε τους νέους μαθητές του σχολείου μας και ευχόμαστε καλή χρονιά!

Ετικέτες:

Εκπαιδευτικές επισκέψεις

Πραγματοποιήθηκαν την περασμένη εβδομάδα δύο εκπαιδευτικές επισκέψεις, στον ΟΤΕ Αγρινίου για τους μαθητές του τομέα Ηλεκτρολογίας και στο φράγμα Καστρακίου για τους μαθητές των τομέων Ηλεκτρολογίας και Μηχανολογίας.

Ετικέτες: , , ,

Χρόνια πολλά

Το ΕΠΑΛ Μακρυνείας σας εύχεται καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος!

Υγεία, ευτυχία και καλή πρόοδο.

Ετικέτες: , ,

Έναρξη σχολικού έτους

Το σχολείο μας καλωσορίζει τους νέους και τους παλιότερους μαθητές του και εύχεται καλή σχολική χρονιά και καλή πρόοδο για το 2017-2018.

20170911_093204sm

Ετικέτες:

Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων