ΕΠΑΛ Κατοχής

Καλωσήρθατε στο ιστοχώρο μας!

Το Blog του ΕΠΑΛ Κατοχής θέτει ως βασικό στόχο τη γνωστοποίηση στην κοινωνία της Κατοχής (νομός Αιτ/νίας) του σχετικά νεοσύστατου θεσμού του Επαγγελματικού Λυκείου. Πιο συγκεκριμένα ευελπιστεί μέσω αυτού να παρέχονται πληροφορίες για τη λειτουργία του ΕΠΑΛ, τις δυνατότητες πρόσβασης μέσω αυτού στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, καθώς και τις ειδικότητες που διατίθενται στο σχολείο μας μαζί με τις προοπτικές που διανοίγονται στην αγορά εργασίας.

Είναι αξιοσημείωτη η διαρκώς αυξανόμενη τάση προσέγγισης των μαθητών προς το νέο αυτό τύπο Λυκείου που ως πρόσφατα αποτελούσε γι’ αυτούς «άγνωστη χώρα» (terra incognita). Ελπίζουμε αυτή η πληροφόρηση να αποτελέσει πηγή εποικοδομητικού προβληματισμού των εμπλεκομένων στην εκπαιδευτική κοινότητα.

Το blog μας φιλοδοξεί εξάλλου να παρέχει στους μαθητές άμεση πρόσβαση στο εκάστοτε πρόγραμμα του σχολείου, στο εκπαιδευτικό προσωπικό, καθώς και στην υλικοτεχνική υποδομή του σχολείου. Παράλληλα, από το blog μας παρέχεται πληροφόρηση σε θέματα κοινωνικής ευαισθητοποίησης, αλλά και για θέματα επικαιρότητας.

Δείτε το ΕΠΑΛ Κατοχής στο facebook