Ο συγγραφέας κ. Γιώργος Κατσέλης στο σχολείο μας.

Τη Δευτέρα 30 Μαΐου 2016,θα επισκεφτεί το σχολείο μας ο συγγραφέας Γιώργος Κατσέλης.

Ο κ. Κατσέλης είναι εκπ/κός και συγγραφέας παιδικών βιβλίων. Το τελευταίο του βιβλίο είναι “Το συναξάρι του Κυρ Αλέξανδρου”, το οποίο παρουσίασε σήμερα στο κοινό της Σκιάθου.Η εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου έγινε σήμερα το βράδυ στις 8.00, στην πλατεία έξω από το σπίτι-Μουσείο του Παπαδιαμάντη.Την οργάνωση και τη φιλοξενία του συγγραφέα ανέλαβε η κ. Πηνελόπη Τρακόσα από το Βιβλιοπωλείο “Το Λυχνάρι”.

 

Στην εκδήλωση έλαβε μέρος και η χορωδία ΦΩ.Σ. του σχολείου μας με τον εκπ/κό Μουσικής κ. Αλκιβιάδη Πλακιά. Οι μαθητές συγκίνησαν τους θεατές με τα όμορφα τραγούδια και ιδιαίτερα όταν τραγούδησαν το μελοποιημένο ποίημα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη “Το Σκοτεινό Τρυγόνι”.

Επίσης η Δ/ντρια του σχολείου κ.Συκιώτου Δήμητρα καλωσόρισε το συγγραφέα και επισήμανε ότι ο Παπαδιαμάντης μπορεί να διαβαστεί από το πρωτότυπο στα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου με την προϋπόθεση να καλλιεργηθεί προηγουμένως η δεξιότητα της κατανόησης λογοτεχνικών κειμένων.

Ο συγγραφέας μίλησε και παρουσίασε το βιβλίο του ,ενώ αποσπάσματα από το βιβλίο διάβασε η Δ/ντρια του Λυκείου κ. Ματίνα Ζαφειρίου.

Σχετικά με 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΚΙΑΘΟΥ

Είμαστε το 1ο 12/θ Δημοτικό Σχολείο Σκιάθου. Ανήκουμε στα σχολεία με αναμορφωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα και λειτουργούμε με 13 τμήματα.


Περισσότερες πληροφορίες
Κατηγορίες: Δράσεις σχολείου, Εκδηλώσεις. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *