Τηλεδιάσκεψη με τη Δ/νση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος,για την ασφαλή Πλοήγηση στο Διαδίκτυο.

Την Τρίτη 11 Νοεμβρίου ,στις 11:00 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί Τηλεδιάσκεψη με τη Δ/νση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος,με θέμα την ασφαλή πλοήγηση των μαθητών στο διαδίκτυο.Κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης ,θα πραγματοποιείται παρουσίαση από τον Προϊστάμενο της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και ειδικά καταρτισμένους αξιωματικούς με τη σύγχρονη χρήση οπτικοακουστικού υλικού και βίντεο ,που έχουν δημιουργηθεί για το σκοπό αυτό.

Οι ενημερώσεις αυτές είναι πολύτιμες και θα συνεχιστούν με σκοπό την εξοικείωση των μαθητών με βασικούς κανόνες προστασίας  και την αφομοίωση κανόνων διαδικτυακής συμπεριφοράς.Στην τηλεδιάσκεψη θα παρουσιαστεί ο ιστοχώρος που δημιουργήθηκε από την εληνική αστυνομία (www.cyberkid.gov.gr),με πληροφορίες, ψυχαγωγικά παιχνίδια και δυνατότητα άμεσης επικοινωνίας με τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Την τηλεδιάσκεψη θα παρακολουθήσουν οι μαθητές της Δ΄,Ε΄και Στ΄τάξης του σχολείου ,οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να θέσουν γραπτώς έως τέσσερις ερωτήσεις στους υπεύθυνους .

Σχετικά με 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΚΙΑΘΟΥ

Είμαστε το 1ο 12/θ Δημοτικό Σχολείο Σκιάθου. Ανήκουμε στα σχολεία με αναμορφωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα και λειτουργούμε με 13 τμήματα.


Περισσότερες πληροφορίες
Κατηγορίες: Ανακοινώσεις, Δράσεις σχολείου. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *