Επισκέψεις Γ΄1 ,Ε΄1 και Ε΄2 ,Στ΄2 τάξεων στο Μουσείο -Σπίτι του Παπαδιαμάντη

Στα πλαίσια των σχολικών δραστηριοτήτων τους ,οι μαθητές της Γ΄1 ,Ε΄1 και Ε΄2 και Στ΄2 Τάξης του σχολείου πραγματοποίησαν επισκέψεις στο Μουσείο -Σπίτι του Παπαδιαμάντη,όπου εκεί η Κ. Παπαγεωργίου Αθηνά,υπεύθυνη του Μουσείου,πραγματοποίησε μία πολύ όμορφη παρουσίαση για τη ζωή και το έργο του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη.

Οι μαθητές της Γ΄1 τάξης με τη δασκάλα τους κ. Τζαβέλλα Ευαγγελία,στα πλαίσια του πολιτιστικού Προγράμματος Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΑΣ,Ο ΚΥΡ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ”,που εκπονούν φέτος στο σχολείο,αφού διάβασαν διήγημα και συζήτησαν για τον Μεγάλο μας διηγηματογράφο ,επισκέφτηκαν το Μουσείο ,μετά από  συνεννόηση με την υπεύθυνη,όπου παρακολούθησαν με ενδιαφέρον την ξενάγηση και την παρουσίαση της κ. Αθηνάς.Φωτογραφία0290Μουσειο Παπαδιαμάντη 221014 013

Μουσειο Παπαδιαμάντη 221014 008Μουσειο Παπαδιαμάντη 221014 001

 

 

Οι μαθητές της Ε΄1 τάξης ,με τον κ. Γουδετσίδη Ιωάννη και οι μαθητές της Ε΄2 τάξης με την Ντελημιχάλη Σταυρούλα,στα πλαίσια του Προγράμματος  “Ο Τόπος μας -Πλήρης Τουριστικός οδηγός” ,επισκέφτηκαν επίσης το Μουσείο και παρακολούθησαν την παρουσίαση ,για τη ζωή και το έργο του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη από την κ. Παπαγεωργίου .

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

 

 

Επίσης οι μαθητές της Στ΄2 τάξης ,με τη δασκάλα τους κ. Σαμαρά Μαρινέλα, στα πλαίσια του Προγράμματος “Ο Γύρος του κόσμου από τα θρανία…“,στο σπίτι του Παπαδιαμάντη, πήραν όλες τις πληροφορίες που ήθελαν από την παρουσίαση και τις απαντήσεις στις ερωτήσεις τους ,από την κ. Αθηνά Παπαγεωργίου.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

 

 

Σχετικά με 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΚΙΑΘΟΥ

Είμαστε το 1ο 12/θ Δημοτικό Σχολείο Σκιάθου. Ανήκουμε στα σχολεία με αναμορφωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα και λειτουργούμε με 13 τμήματα.


Περισσότερες πληροφορίες
Κατηγορίες: Δραστηριότητες τάξεων. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *