Επίσκεψη της Διαιτολόγου του Κέντρου Υγείας ,στο σχολείο μας.

Στα πλαίσια του Προγράμματος Αγωγής Υγείας της Α΄τάξης “Σωστή Διατροφή και Υγεία”, οι δασκάλες κ. Τσιτόγλου Μιρέλα και Ιωάννου Μαγδαληνή ,προσκάλεσαν την κ. Ματούλα ,διαιτολόγο του Κέντρου Υγείας Σκιάθου, να μιλήσει στα παιδιά για τη σωστή διατροφή, την Τετάρτη 28 Μαΐου.

Εκείνη ανταποκρίθηκε όπως πάντα με χαρά και με το δικό της μοναδικό τρόπο έκανε μία όμορφη παρουσίαση στα παιδιά ,για να τους δώσει να καταλάβουν πόσο σημαντικό είναι να τρέφονται σωστά και πόσο απαραίτητα είναι για την υγεία μας τα φρούτα και τα λαχανικά.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΤην Παρασκευή 30 Μαΐου η κ. Ματούλα μίλησε και στα υπόλοιπα παιδιά του σχολείου για τη διατροφή.

Στους μαθητές της Ε΄τάξης έκανε μία ενδιαφέρουσα παρουσίαση , για τη διατροφή στη Σκιάθο από πολύ παλιά μέχρι σήμερα .Μετά από μελέτη λαογραφικών κειμένων αλλά και συζήτηση με ηλικιωμένους Σκιαθίτες  ,συνέλεξε πολλές πληροφορίες και έδειξε με απλό τρόπο στα παιδιά πόσο διαφορετική ήταν η διατροφή των κατοίκων του νησιού πριν ένα αιώνα περίπου και πόσο σήμερα έχει επηρεαστεί από πολλούς παράγοντες και έχει διαφοροποιηθεί.

 

Σχετικά με 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΚΙΑΘΟΥ

Είμαστε το 1ο 12/θ Δημοτικό Σχολείο Σκιάθου. Ανήκουμε στα σχολεία με αναμορφωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα και λειτουργούμε με 13 τμήματα.


Περισσότερες πληροφορίες
Κατηγορίες: Α΄ταξη, Δραστηριότητες τάξεων. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *