2012-2013

Η εκπαιδευτική εκδρομή της Στ΄ τάξης στη Βουλή , στην Αθήνα.

Για τέταρτη χρονιά η Στ΄τάξη, πραγματοποίησε το εκπ/κό της ταξίδι στην Αθήνα , με μεγάλη επιτυχία, στις 10 και 11 Ιουνίου.

Η αναχώρηση πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας , από τις Κουκουναριές με ταχύπλοα σκάφη και προορισμό τα Βασιλικά Ευβοίας και από εκεί την Αθήνα και η επιστροφή έγινε  αργά το απόγευμα της Τρίτης με τον ίδιο τρόπο.

Είκοσι μαθητές της Έκτης τάξης με αρχηγό την κ. Μαρινέλα Σαμαρά και συνοδούς την κ. Μαθηνού Μπραϊνώ και τον κ. Συρταριώτη Απόστολο, επισκέφτηκαν εκτός από τη Βουλή , το Πλανητάριο, την Ακρόπολη , Το Μουσείο της Ακρόπολης , το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού, όπου ξεναγήθηκαν και  παρακολούθησαν ενδιαφέροντα προγράμματα, αποκομίζοντας πολλές και μοναδικές εμπειρίες. Στην επιστροφή έκαναν μία στάση στην όμορφη Χαλκίδα για φαγητό.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στους εκπαιδευτικούς ,που ανέλαβαν την μεγάλη αυτή ευθύνη και έδωσαν την ευκαιρία στους μαθητές μας να γνωρίσουν και να νιώσουν μοναδικές εμπειρίες.

………………………………………………………………………………………….

Η μονοήμερη εκδρομή του σχολείου στο Βόλο

Την Τρίτη πραγματοποιήθηκε με πολλή επιτυχία η εκδρομή του σχολείου μας στο Βόλο.

Στην εκδρομή συμμετείχαν 170 μαθητές και 18 εκπ/κοί από τις Α΄, Β΄,Γ΄,Δ΄και Ε΄τάξεις.

Περπατώντας στην όμορφη παραλία του Βόλου

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Έξω από το Μουσείο, μας υποδέχονται οι τρεις ξεναγοί.

DSC01060OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Στο πάρκο του Αναύρου, στις δύο κατοικίες ,αντίγραφα κατοικιών Νεολιθικής Εποχής.

 

DSC01059

Στο πλοίο ,όταν επιστρέφουμε.
Στο πλοίο ,όταν επιστρέφουμε.

 

Για τους μαθητές μας πολλά πράγματα είναι σχεδόν απαγορευτικά, αφού η θάλασσα και το κόστος μεταφοράς είναι σημαντικά εμπόδια.Οι μαθητές της ηπειρωτικής Ελλάδας, έχουν την ευκαιρία να επισκέπτονται και να γνωρίζουν , με ευκολία, αξιόλογα μνημεία της ελληνικής μας ιστορίας και κληρονομιάς και πολιτιστικά κέντρα αλλά και να παρακολουθούν αξιόλογες παραστάσεις , εκθέσεις κ.ά.

Ο σκοπός της εκδρομής μας εκτός από ψυχαγωγικός ήταν και παιδαγωγικός, αφού επισκεφτήκαμε το Αρχαιολογικό Μουσείο του Βόλου.Οι μαθητές μας χάρηκαν και διασκέδασαν , ενώ η συμπεριφορά τους ήταν άψογη.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στους εκπαιδευτικούς που ανέλαβαν να συνοδέψουν  τους μαθητές   και να φροντίσουν , με μεγάλη αγάπη και προσοχή για την ασφάλεια και την ψυχαγωγία τους .

………………………………………..

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *