Πρόγραμμα εκδηλώσεων για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου

 

Σύμφωνα με την με αρ. Φ10/134752/Δ1/22-10-2021 Υ.Α του ΥΠΑΙΘ, οι εορταστικές εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθούν ως εξής:

Την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021 οι εορταστικές εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν εντός κάθε τάξης με ευθύνη του υπεύθυνου δασκάλου.

Η τελετή παράδοσης της σημαίας θα πραγματοποιηθεί στο προαύλιο χώρο του σχολείου με τη συμμετοχή των μαθητών,τριών της ΣΤ΄ τάξης, τηρουμένων των απαραίτητων μέτρων ατομικής προστασίας σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Όλοι οι μαθητές,τριες θα έρθουν κανονικά στο σχολείο στις 08.15 π.μ και θα αποχωρήσουν στις 10.00 π.μ. Στο σχολείο θα παραμείνουν μόνο η σημαιοφόρος, οι παραστάτες και η υπεύθυνη κατάθεσης για την τελετή κατάθεσης στεφάνου.

Την Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2021 η σημαιοφόρος και οι παραστάτες θα βρίσκονται στο σχολείο στις 09.15 με την ενδυμασία της παρέλασης και προστατευτική μάσκα, προκειμένου να παρευρεθούν στη δοξολογία συνοδεία της Διευθύντριας του σχολείου.

Οι μαθητές και μαθήτριες των Δ΄, Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεων θα βρίσκονται στο σχολείο στις 10.30 με την ενδυμασία της παρέλασης και προστατευτική μάσκα, προκειμένου να συμμετέχουν στη μαθητική παρέλαση. Οι μαθητές θα συνοδεύονται από εκπαιδευτικούς του σχολείου.

Σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας κατά τη διάρκεια της παρέλασης η χρήση μάσκας δεν είναι υποχρεωτική καθώς οι μαθητές θα είναι στοιχισμένοι. Αντιθέτως πριν και μετά την παρέλαση η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική.

Από τη Διεύθυνση του σχολείου

Αφήστε μια απάντηση