Ευχαριστούμε θερμά τον θίασο »Παπαλάγκι» ο οποίος στα πλαίσια του 5ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κουκλοθέατρου χάρισε τη μοναδική και χαριτωμένη παράσταση στο σχολείο γεμίζοντας χαρά τους μικρούς μαθητές!

Καλωσήρθατε

Στον ιστότοπο αυτό θα βρείτε νέα, ανακοινώσεις και πληροφορίες για το σχολείο μας.
Επισκεφτείτε τις διάφορες σελίδες μας για να μάθετε περισσότερα.

Εκεί μπορείτε να βρείτε διάφορες χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τους εκπαιδευτικούς που πλαισιώνουν το σχολείο μας, την προσβασιμότητα στο σχολείο μας, τον κανονισμό λειτουργίας, τα νέα του σχολείου μας και τα στοιχεία επικοινωνίας του.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Ευχαριστούμε θερμά το αστικό λεωφορείο Καλαμάτας για την ευγενική του προσφορά να μεταφέρει δωρεάν τους μαθητές του σχολείου μας από τη σχολική μας μονάδα στη λαική αγορά Καλαμάτας.

ΔΩΡΕΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ 120 ΠΕΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Σήμερα επισκέφθηκαν το σχολείο μας εργαζόμενοι της 120 ΠΕΑ Καλαμάτας οι οποίοι πρόσφεραν δωροεπιταγές για αγορά προιόντων από Σ/Μ της Καλαμάτας, σε οικογένειες μαθητών που έχουν ανάγκη.
Τους ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά τους και ευχόμαστε υγεία και καλές γιορτές!

test covid-19

Προκειμένου να εξασφαλιστεί η προστασία της υγείας των μαθητών αλλά και των εκπαιδευτικών του σχολείου μας απέναντι στον covid-19 θα πραγματοποιούνται συχνοί δειγματοληπτικοί έλεγχοι από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ Μεσσηνίας.
Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Βλαχοδημητρόπουλο για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα των εκπαιδευτικών του σχολείου μας.