19ο Δημοτικό Σχολείο Πατρών

Καλώς ήλθατε στο blog του σχολείου μας!

3 ημέρες στην εξοχή

Ιούλ 20174

Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Κλειτορίας επισκέφθηκαν οι μαθητές και μαθήτριες του Στ2 του σχολείου μας, στα πλαίσια περιβαλλοντικού προγράμματος, με επικεφαλής την εκπαιδευτικό των Αγγλικών κα Σαπφώ Φάκου. Τους μαθητές συνόδεψαν, εκτός από την υπεύθυνη, η δασκάλα κα Τίνα Παπασωτηροπούλου και ο διευθυντής του σχολείου.

Ευτυχή συγκυρία αποτέλεσε  από κοινού παραμονή με την Ε τάξη του 46ου Δημοτικού Σχολείου Πατρών συνοδευόμενο από τον διευθυντή του κ. Ζαφειράκη Κωνσταντίνο και τους εκπαιδευτικούς κα Νικολετοπούλου Μάχη και κ. Τσέλλο Παναγιώτη.

Τις τρεις ημέρες που οι μαθητές παρέμειναν στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης έλαβαν μέρος σε μια σειρά από διαφορετικές δραστηριότητες. Επισκέφθηκαν το χώρο της Κλειτορίας, το δάσος των Καλαβρύτων, το Πλατανόδασος του Πλανητέρου, τον Φορέα Διαχείρισης του Περιβαλλοντικού Πάρκου ενώ παράλληλα κάθε ομάδα δραστηριοποιήθηκε στην προετοιμασία ενός ψηφιακού φυτολογίου, στην προετοιμασία και παρουσίαση ενός θεατρικού με σχετικό θέμα κλπ.

Η όλη παραμονή αποτέλεσε για όλους μας μια εμπειρία που θα μας συνοδεύει σε ολόκληρη τη ζωή μας.

Θερμά ευχαριστούμε τους εκπαιδευτικούς του ΚΠΕ Κλειτορίας κυρίες Ζωδιάτου Έλενα και Πασσά Μαριάννα καθώς και τον υπεύθυνο κ. Μοσχόπουλο Χαρίλαο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα σχόλια

Ιστορικό

Αυτό είναι το ιστολόγιο του 19ου Δημοτικού Σχολείου Πατρών. Περιέχει νέα και ειδήσεις από τη ζωή και τις εκδηλώσεις του σχολείου.



Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων