Τα "Απίθανα Νηπιάκια" 17ο Νηπιαγωγείο Γιαννιτσών

Την αγάπη των παιδιών την κερδίζεις με την γλυκύτητα κι όχι με την αυστηρότητα. ΦΩΚΥΛΙΔΗΣ

Αρχεία για Μάιος, 2017


“Ο Χορός κι Μουσική, ομορφαίνουν τη ζωή”!

“Τα συναισθήματα ξυπνούν και παίρνουν μορφή με τις λέξεις. Αν οι λέξεις δεν επαρκούν, μιλάμε με αναστεναγμούς. Αν οι αναστεναγμοί δεν επαρκούν, τα τραγουδάμε. Αν το τραγούδι δεν επαρκεί, τότε ασυνείδητα τα χέρια μας τα χορεύουν και τα πόδια μας τους δίνουν τον ρυθμό”.
Σήμερα ο χορός πήγε σχολείο! Σήμερα το σχολείο μας πλημμύρισε από μουσική, ρυθμό και χορό! Είχαμε τη χαρά και την τιμή να φιλοξενήσουμε την κ. Ελευθερία Ζαγανίδου, δασκάλα χορού την οποία και υποδεχτήκαμε με ζεστά χαμόγελα!
Για περισσότερα πατήστε επάνω στην εικόνα

https://4.bp.blogspot.com/-D0j5qcyYkj0/WSRHYfLVTbI/AAAAAAAAYoc/nOXBIcUgQuce4cyEYkxpryK4mC5uEaeAwCLcB/s320/page.jpg

Η όμορφη Ελευθερία μαγεύει με το βιολί της τα Απίθανα Νηπιάκια!

Όλοι γνωρίζουμε πως η μουσική είναι πηγή έμπνευσης και έκφρασης συναισθημάτων. Σήμερα ήταν μια μέρα μαγική για τα Απίθανα Νηπιάκια μας, με πολλά όμορφα συναισθήματα και μεθυστικά ακούσματα!

Η όμορφη Ελευθερία Καλιωτάκη, μαθήτρια της Στ τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Γιαννιτσών ανταποκρίθηκε με χαρά στην πρόσκλησή μας να έρθει στην τάξη μας και να μας ταξιδέψει με το βιολί της!

Για περισσότερα πατήστε επάνω στο σύνδεσμο

https://4.bp.blogspot.com/-J3_nkmgBGuM/WRyOc6Wcg5I/AAAAAAAAYmA/JGBHuPq3PPkbIEze740Bc5g_xkgrGgXRgCLcB/s320/page.jpg

Σήμερα που γιορτάζεις Μανούλα μου γλυκιά!

Κάθε χρόνο, κάθε δεύτερη Κυριακή του Μαΐου γιορτάζεται  η Γιορτή της Μητέρας.

Η μητέρα είναι το πιο σημαντικό πρόσωπο στη ζωή ενός παιδιού, μοναδική και αναντικατάστατη.  Είτε πρόκειται για τη βιολογική μάνα αυτή, που το έφερε στον κόσμο είτε για τη μάνα της καρδιάς αυτή που το υιοθέτησε.

Μάνα, Μητέρα Μαμά,  λέξεις γεμάτες αγάπη, γλυκύτητα και τρυφερότητα, για το πιο γλυκό πλάσμα του κόσμου, για την πιο σημαντική ύπαρξη στη ζωή κάθε ανθρώπου.

Για περισσότερα πατήστε επάνω στην εικόνα

https://2.bp.blogspot.com/-oKO5j6Iz0P4/WRXpgyWYMjI/AAAAAAAAYhA/4E-unOpfHVY2knUtOlTvGvAKiTKYtkyCgCLcB/s320/page.jpg

Κατασκευή και Έκθεση Μουσικών οργάνων

Στα πλαίσια του εκπαιδευτικού προγράμματος σχολικών δραστηριοτήτων με τίτλο:“Μουσική και Μουσικοί “ το οποίο ξεκίνησε στην αρχή του σχολικού έτους και τελειώνει στη λήξη του, τον Ιούνιο όπου και θα γίνει η παρουσίαση τα Απίθανα Νηπιάκια μας με τη βοήθεια των γονιών τους ανέλαβαν ΄με μεγάλη προθυμία να κατασκευάσουν διάφορα μουσικά όργανα.

Για περισσότερα πατήστε επάνω στην εικόνα

https://2.bp.blogspot.com/-XlN3gl8o_6o/WRMoZAKEgDI/AAAAAAAAYZU/jvHt1gdy4D86rksTOG6rQagquqUYGQgJACLcB/s320/page.jpg

Επίσκεψη σε έκθεση κοχυλιών

Με μεγάλη μας, χαρά δεχτήκαμε την πρόσκληση που μας έκαναν οι φίλοι μας από το 1ο Νηπιαγωγείο “Δήμητρα Μίγγα Κασάπη”  (2ο Τμήμα) και η κυρία Μαρία Τζουκμάνη ώστε να επισκεφτούμε την πολύ όμορφη έκθεση κοχυλιών που πραγματοποιήθηκε στην τάξη τους. Οι φίλοι μας στα πλαίσια του εκπαιδευτικού προγράμματός του,  σχολικών δραστηριοτήτων με θέμα: “Τα κοχύλια” συγκέντρωσαν με τη βοήθεια των γονιών τους διάφορα κοχύλια και θέλησαν να μοιραστούν μαζί μας τις εμπειρίες τους από το πρόγραμμα. Στην είσοδο μας υποδέχτηκε η κυρία Μαρία με ένα πλατύ χαμόγελο και μια ζεστή αγκαλιά και μας οδήγησε στην τάξη της.

Για περισσότερα πατήστε επάνω στην εικόνα

https://3.bp.blogspot.com/-Cz3KjU3ujE4/WQn5NqvpDzI/AAAAAAAAYW0/p0WzDGx6EasQJoWI3nsx1pYXfh-Kqm5mgCEw/s320/page.jpg


Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων