ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ

Ενημερώνουμε τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών μας, ότι αύριο Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με απόφαση του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά λόγω έκτακτων καιρικών συνθηκών.

Δημοσιεύθηκε στη Γενικά | Σχολιάστε

Οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας για εκπαιδευτικούς, μαθητές και γονείς των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας ΕκπαίδευσηςΛήψη αρχείουΛήψη αρχείουΛήψη αρχείουΛήψη αρχείουΛήψη αρχείουΛήψη αρχείουΛήψη αρχείου

Δημοσιεύθηκε στη Γενικά | Σχολιάστε

Καλή σχολική χρονιά

Σε συνεννόηση  με τον εφημέριο της ενορίας του Αγίου Γεωργίου, η τελετή του αγιασμού θα γίνει στις 11.00΄π.μ. την Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου. Η προσέλευση των μαθητών  θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί ως τις 10.30΄ όπου θα έχουν δοθεί τα σχολικά βιβλία και οδηγίες  για  την προφύλαξη σχετικά με την νόσο COVID – 19 καθώς και τη σωστή χρήση μάσκας.

Μετά το πέρας του αγιασμού οι μαθητές θα αποχωρήσουν.

Τις επόμενες ημέρες το σχολείο θα λειτουργεί κανονικά από τις 8.15΄π.μ. έως τις 13.15΄μ.μ.

Δημοσιεύθηκε στη Γενικά | Σχολιάστε

ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!

 

 

Αγαπητοί μαθητές, αγαπητές μαθήτριες, γονείς και εκπαιδευτικοί

Με την έναρξη του σχολικού έτους 2020-2021, σε επίπεδο σχολικής μονάδας και κατά την πρώτη ημέρα έναρξης των μαθημάτων, στις 14 Σεπτεμβρίου 2020, ημέρα Δευτέρα, οι μαθητές θα προσέλθουν στο σχολείο, όπου θα μοιραστούν τα σχολικά βιβλία  και θα δοθούν οδηγίες για θέματα που αφορούν στην εφαρμογή του ωρολογίου προγράμματος και στη γενικότερη λειτουργία του σχολείου, σύμφωνα με τις νέες οδηγίες του ΥΠΑΙΘ. Σχετικά με την τελετή αγιασμού θα δοθούν αναλυτικές οδηγίες. Επίσης θα ανακοινωθεί και ο κανονισμός του σχολείου σε σχέση με την ασφάλεια των μαθητών.

Ευχόμαστε σε όλους τους μαθητές μας καλή και δημιουργική σχολική χρονιά με υγεία!

 

Δημοσιεύθηκε στη Γενικά | Σχολιάστε

To 17o Δημοτικό Σχολείο, Πρεσβευτής των 17 παγκοσμίων στόχων.

Το σχολείο μας με δράσεις με τις οποίες συμμετείχε στον παγκόσμιο οργανισμό Bravo Schools και στο αφιλοκερδή οργανισμό Quality Foundation , εντάχθηκε στο In Action SDGS Schools Club και έγινε μέλος στον Παγκόσμιο Δίκτυο Σχολείων και αναπόσπαστο κομμάτι της παγκόσμιας προσπάθειας να ευαισθητοποιεί, να εμπνέει να ενεργοποιεί τους μαθητές για να κάνουμε όλοι μαζί έναν κόσμο καλύτερο.

Έπαινος συμμετοχής.

17ο Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου

SDGs_schools

Δημοσιεύθηκε στη Γενικά | Σχολιάστε