Το νέο Scratch 3 είναι εδώ…

Αξιότιμοι γονείς και αγαπητά παιδιά. Το νέο scratch 3 υπάρχει και στην offline έκδοση ώστε να το «κατεβάσετε» στους υπολογιστές σας.

Ο υπερσύνδεσμος είναι: https://scratch.mit.edu/download 

Καλό ταξίδι στον κόσμο του Scratch

Από τον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να ακούσετε τα τραγούδια που έγραψαν  οι μαθητές της Στ’ τάξης του σχολείου μας στα πρώτα μαθήματα της σχολικής χρονιάς 2018-2019.

Τα τραγούδια γράφτηκε στην αρχή της σχολικής χρονιάς από τους μαθητές στα πλαίσια της γνωριμίας τους με τα νέα μουσικά ρεύματα, και ειδικότερα της ραπ μουσικής. Οι μαθητές αφού γνώρισαν τα χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου μουσικού είδους και τραγούδησαν ένα τραγούδι που υπάρχει στο βιβλίο μαθητή, έγραψαν δικούς τους στίχους, με θέμα την αρχή της νέας σχολικής χρονιάς και αποχαιρέτησαν το καλοκαίρι μελωδικά.

Τραγούδια Στ1 και Στ2

Στον παρακάτω σύνδεσμο θα βρείτε ένα άρθρο της δασκάλας ειδικής αγωγής του σχολείου μας κ. Ειρήνης Νίτη για  τις σχέσεις των ανθρώπων ανάμεσα στα άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντος.

«Οι αγαπημένες οικογένειες…»

Ανακοίνωση

Μετά από αυτοψία του δημάρχου και των αντιδημάρχων στην περιοχή του Σχιστού και της Δεξαμενής και με δεδομένο ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει ασθενής χιονόπτωση στο σύνολο της πόλης θεωρούμε επιβεβλημένο τα σχολεία αύριο Τρίτη 8/1 να παραμείνουν κλειστά.

Από το πρωί της Δευτέρας έχουν ενημερωθεί οι διευθυντές ώστε να εξασφαλίσουν τις κατάλληλες προϋποθέσεις για την φιλοξενία των μαθητών.

Οι παιδικοί σταθμοί θα παραμείνουν ανοιχτοί και είναι στην διακριτική ευχέρεια των γονέων αν θα στείλουν τα παιδιά τους.

http://www.korydallos.gr/

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου μας σας εύχονται 

Καλή Χρονιά.

Ας είναι το ξεκίνημα του 2019 αφετηρία μίας δημιουργικής εποχής. Χρόνια πολλά!

Στον παρακάτω σύνδεσμο θα βρείτε ένα άρθρο της δασκάλας ειδικής αγωγής του σχολείου μας κ. Ειρήνης Νίτη για τα Δώρα των Γιορτών.

Δώρα Χριστουγέννων Άδωρα;

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου μας σας εύχονται

Καλά Χριστούγεννα και Χρόνια Πολλά, με υγεία, αγάπη και χαρά για όλους.

Το σχολείο θα παραμείνει κλειστό για τις διακοπές των Χριστουγέννων ως και την Δευτέρα 07/01/2019.

Καλές γιορτές να έχετε και καλή ξεκούραση!

21/12/2018

Ανακοίνωση

Ευχαριστούμε την εταιρεία ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, η οποία – ύστερα από ενέργειες του συλλόγου γονέων – προσέφερε δωροεπιταγές για ευπαθείς οικογένειες μαθητών του σχολείου μας.

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων

Το σχολείο μας  μπήκε στο πνεύμα των Χριστουγέννων στολίζοντας γιορτινά τους χώρους του…. Ας πάρουμε μια μικρή γεύση:

Επόμενη σελίδα: »