Αποκριάτικος χορός έρχεται!

Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι το Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου 2017, θα πραγματοποιηθεί Αποκριάτικος Χορός στην αίθουσα εκδηλώσεων του 6ου Γυμνασίου Αμαρουσίου (Ολυμπίας 44) από 18:00 έως 21:00

Το πάρτυ διοργανώνεται αποκλειστικά για τα παιδιά, τους γονείς, τους δασκάλους, το προσωπικό του σχολείου μας και τις οικογένειές τους. Σας περιμένουμε όλους μασκαρεμένους να διασκεδάσουμε για τρεις ολόκληρες ώρες ! Για την κάλυψη μέρους των εξόδων της εκδήλωσης έχει οριστεί ποσό συμμετοχής 3 ευρώ ανά άτομο.

Τα παιδιά θα πρέπει απαραίτητα να συνοδεύονται από τους γονείς τους, οι οποίοι θα είναι υπεύθυνοι και για την επίβλεψή τους. Για την ασφάλεια όλων και κυρίως των παιδιών, ΔΕ ΘΑ ΕΠΙΤΡΑΠΟΥΝ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ, ο χαρτοπόλεμος, επικίνδυνα σπρέι και οποιοδήποτε αιχμηρό ή ακατάλληλο αντικείμενο – αξεσουάρ στολής, όπως για παράδειγμα σπαθιά και όπλα. Δεν θα επιτραπεί επίσης η είσοδος σε άτομα εκτός της σχολικής κοινότητας.

Την εγγραφή εξασφαλίστε σας στην εμφάνιση της λίστας εισόδου το αργότερο ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου, συμπληρώνοντας το απόκομμα στο τέλος της σελίδας – κόψτε στη διακεκομμένη γραμμή – και δίνοντάς το σε κάποιο από τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου ή στη δασκάλα / στον δάσκαλο της τάξης.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –
ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ & ΑΡΙΘΜΟΥ ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΤΥ
Ονοματεπώνυμο ΓΟΝΕΑ / ΚΗΔΕΜΟΝΑ ____________________________________________________________________________
Ονοματεπώνυμο ΜΑΘΗΤΗ ______________________________________________________________ Τμήμα ΜΑΘΗΤΗ ________
Αρ.Ατόμων (άνω των 3 ετών) _____ Τηλ. Επικοινωνίας: ____________________
e-mail __________________________ Ημερομηνία: __ / __ / 2017 Υπογραφή: ________________

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.