Κατάταξη αποφοίτων Δημοτικών Σχολείων στην Α’ τάξη Γυμνασίου

Προκειμένου να γίνει η κατάταξη μαθητών/τριών-αποφοίτων του Σχολείου στα Γυμνάσια για το σχολικό έτος 2017-2018 και σύμφωνα με τα αρ. πρωτ. : 10378/ 18-11-2016 έγγραφα της Δ/νσης ΠΕ Β΄ Αθήνας και Φ.19.1/19335/ 10-11-2016 της Δ/νσης ΔΕ Β΄ Αθήνας παρακαλούμε να μας αποστείλετε ως τη Δευτέρα, 5-12-2016:
α) συμβολαιογραφική πράξη ιδιοκτησίας ή
β) ιδιωτικό συμφωνητικό ενοικίασης που έχει κατατεθεί ή καταχωρηθεί ηλεκτρονικά στην εφορία ή
γ) στοιχεία που προκύπτουν από τη φορολογική δήλωση του Γονέα/Κηδεμόνα ή
δ) έγγραφο φοίτησης αδελφού ή αδελφής του/της μαθητή/τριας σε Γυμνάσιο και σε ποια τάξη φοιτά. (Όσοι απόφοιτοι έχουν αδέλφια που θα φοιτούν και την επόμενη σχολική χρονιά σε Γυμνάσιο, μπορεί να εγγραφούν, εφόσον το επιθυμούν, στο ίδιο σχολείο με τα αδέλφια τους. Όσοι απόφοιτοι έχουν αδέλφια που θα φοιτούν και την επόμενη σχολική χρονιά σε Λύκειο που είναι συστεγαζόμενο με Γυμνάσιο, μπορεί να εγγραφούν, εφόσον το επιθυμούν, στο αντίστοιχο Γυμνάσιο.)
Από τα τέσσερα παραπάνω αποδεικτικά το Σχολείο θα κρατήσει αντίγραφο τμήματος του αποδεικτικού που εμφαίνεται μόνο η Διεύθυνση κατοικίας ή η φοίτηση αδελφού ή αδελφής του/της μαθητή/μαθήτριας σε Γυμνάσιο χωρίς κανένα άλλο προσωπικό δεδομένο.
Η συμμετοχή στις εξετάσεις για φοίτηση σε Πειραματικά, Μουσικά, Καλλιτεχνικά Γυμνάσια ή η εγγραφή σε ιδιωτικά Γυμνάσια δεν επηρεάζει τη διαδικασία αυτή.
Για αλλαγές διεύθυνσης μόνιμης κατοικίας που θα προκύψουν στο μέλλον, παρακαλούμε, ενημερώστε το Σχολείο.
Η χωροταξική κατανομή των μαθητών στα Γυμνάσια θα γίνει βάσει της μόνιμης κατοικίας τους ή της φοίτησης αδελφού ή αδελφής.
Επισημαίνουμε ότι οι μαθητές του Σχολείου κατανέμονται χωροταξικά στο 1ο-3ο-6ο Γυμνάσιο Αμαρουσίου εκτός αν λόγω μόνιμης κατοικίας ή της φοίτησης αδελφού ή αδελφής, εγγραφούν σε άλλο Γυμνάσιο του Δήμου ή εκτός Δήμου.
Παρακαλούμε η κατάθεση των αποδεικτικών να γίνει ως τη Δευτέρα, 5-12-2016, προκειμένου να αποσταλούν οι καταστάσεις στη Δ/νση ΔΕ Β΄ Αθήνας.
Για απορίες ή διευκρινίσεις επικοινωνήστε με το Σχολείο.

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.