ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δ. Αμαρουσίου ενημερωθήκαμε την Παρασκευή το μεσημέρι ότι από 14 Σεπτεμβρίου 2015 και για ένα δεκαήμερο θα δεσμευτεί η βόρεια είσοδος του Σχολείου, προκειμένου να μεταφερθούν τα μεταλλικά υποστηρίγματα στο πρόσθετο κτήριο. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα την προσέλευση και αποχώρηση των μαθητών/τριών από τη νότια είσοδο της οδού Μαραθωνοδρόμου.
Το Σχολείο ενημερώθηκε με καθυστέρηση για την αλλαγή αυτή και για να διασφαλίσει την ομαλή προσέλευση και αποχώρηση των παιδιών ζήτησε από το Δ. Αμαρουσίου για το διάστημα αυτό εκτός από τη σχολική τροχονόμο που θα βρίσκεται στο σημείο Αγίων Αναργύρων και Μαραθωνοδρόμου και έναν επιπλέον υπάλληλο του Δήμου στο σημείο αυτό. Επίσης για το διάστημα αυτό η δεύτερη σχολική τροχονόμος θα μετακινηθεί από τη θέση Θέμιδος και Μ. Αλεξάνδρου στη θέση Θέμιδος και Μαραθωνοδρόμου.
Επίσης για διασφάλιση της ομαλούς αποχώρησης των παιδιών για το διάστημα αυτό θα χρησιμοποιηθούν η είσοδος του Σχολείου ( Α΄-Β΄-Γ΄-Δ΄ Τάξη) και η είσοδος του Νηπιαγωγείου ( Ε΄-ΣΤ΄ Τάξη).
Το Σχολείο, παρόλο που δεν ευθύνεται για την αλλαγή αυτή, ζητά συγγνώμη για την ταλαιπωρία.

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.