ΕΠΕΙΓΟΝ-ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!!!

Ο Δ. Αμαρουσίου ενημέρωσε σήμερα το Σχολείο ότι θα θα διαθέσει προσκλήσεις για δωρεάν είσοδο στους μαθητές του Σχολείου και τους συνοδούς τους (Γονείς & Κηδεμόνες) για τη μεγάλη συναυλία Ελλήνων καλλιτεχνών, την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 20:00, στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ του Ο.Α.Κ.Α. που διοργανώνει ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών και η Μ.Κ.Ο. «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών με την υποστήριξη του Δ. Αμαρουσίου, για τα ανασφάλιστα και παιδιά με ιδιαίτερες ικανότητες που στηρίζει πανελλαδικά το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής.
Τα παιδιά πρέπει να δηλώσουν αύριο, Τρίτη, τον ακριβή αριθμό συμμετοχών για να εξασφαλίσει το Σχολείο τον αντίστοιχο αριθμό προσκλήσεων.
Καλλιτέχνες που συμμετέχουν με αλφαβητική σειρά:

Γεράσιμος Ανδρέατος, Μελίνα Ασλανίδου, Χάρης Βαρθακούρης, Γλυκερία, Μιχάλης Δημητριάδης, Στέλιος Διονυσίου, Γιάννης Ζουγανέλης, Αρετή Κετιμέ, Δημήτρης Κόκοτας, Κώστας Μακεδόνας, Ευαγγελία Μουμούρη, Γρηγόρης Μπιθικώτσης, Σάκης Μπουλάς, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Πίτσα Παπαδοπούλου, Ζωή Παπαδοπούλου, Σοφία Παπάζογλου, Θάλεια Προκοπίου, Μαρία Σουλτάτου, Μπάμπης Τσέρτος, Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Παρουσιαστής της βραδιάς θα είναι ο Γρηγόρης Βαλτινός.

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία. Ετικέτες: . Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.