EΠΑΙΝΟΙ-ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΣΧ. ΧΡΟΝΙΑΣ 2016-2017.

 

Σεπτέμβρης μήνας των διακρίσεων και των τιμών!!!Η μία χαρά μετά την άλλη και επειδή όπως λέει και ο σοφός μας ο λαός <<θερίζεις ότι σπέρνεις>> ήρθε ο καιρός να λάβουμε τον έναν έπαινο μετά τον άλλον ως επιβράβευση της περσινής χρονιάς κατά την οποία κάναμε πολλά και ωραία προγράμματα !!!!!                                                  500_F_29423160_9Ni1jtM5UAgJXQzqMmQHmGe8YWUQSYiRΥΠΕΡΟΧΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΧΡΟΝΙΑΣ!!!!

 

1.ΕΤΙΚΕΤΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ για το έργο μας eTwinning!!!

Σήμερα μας  απονεμήθηκε η πρώτη ετικέτα ποιότητας για το έργο<< Μια βαλίτσα υλικά και φαντασία στο νηπιαγωγείο>>. που υλοποιήσαμε μαζί με άλλα 13 νηπιαγωγεία σε Ελλάδα και Τουρκία το σχολικό έτος 2016-17!!! Ένα συνεργατικό έργο που αγαπήσαμε πολύ, εκπαιδευτικοί-παιδιά και γονείς!!!20170919_174825

Τα σχόλια της κριτικής επιτροπής της Ομάδας eTwinning μας γέμισαν χαρά!!!!!!

.Αγαπητέ/ή georgia pagania (15 PRESCHOOL PATRAS),

Συγχαρητήρια! Μόλις σου απονεμήθηκε η Ετικέτα Ποιότητας για το έργο Μια βαλίτσα υλικά και φαντασία στο νηπιαγωγείο!.20170919_174818

Συγχαρητήρια! Υλοποιήσατε ένα πολύ δημιουργικό έργο, το οποίο διαθέτει όλα τα απαραίτητα στοιχεία για να θεωρηθεί επιτυχημένο: ενεργή συμμετοχή των μαθητών, αλληλεπίδραση, δημιουργική χρήση εργαλείων ΤΠΕ, πολύ καλή οργάνωση του Twinspace, παιδαγωγική καινοτομία, συνεργατικές δραστηριότητες, αξιολόγηση και σχολιασμό των δραστηριοτήτων που υλοποιήθηκαν!
Καλή συνέχεια στο έργο σας και ευχόμαστε και άλλες επιτυχίες!.

Με φιλικούς χαιρετισμούς
Η Ομάδα του eTwinning.      images

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ:

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τις ιδρύτριες του έργου  Έφη Παπαδοπούλου και Παρασκεύη Τόλη για την υπέροχη ιδέα και την αποδοχή μας στην ομάδα!!!

Όλους τους συνεργάτες Νηπιαγωγούς γιά το υπέροχο ταξίδι συνεργασίας και δημιουργίαςΚατερίνα Γαστεράτου, Μαρία Νικοπούλου, Άρτεμις Μαστρανδρέα, Άννα Φανουργιάκη, Έφη Ταραλάικου, Γιάννα Καπλάνη, Ειρήνη Παπαδημητρίου, Παναγιώτα Νιανιάρα, Κόννυ Λιάμπα, Κατερίνα Νιζάμη, Παρθένα Αλευρίδου, Όλγα Αρβανίτη, Χρηστίνα Μποτέλη, Πολυξένη Καραγιαννάκου, Γεωργία Βλάχου, Ευαγγελία Πετρογιαννη, Semra Kanra. Ελπίζουμε σε ένα νέο βραβείο με νέα συνεργασία την επόμενη χρονιά γιατί μας αρέσει να βάζουμε στόχους ψηλά!!!

 

Τους γονείς για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη τους!!!

Τους συναδέλφους του νηπιαγωγείου μας που στήριξαν το έργο-την πρωτοτυπία  και την κοινή πορεία !!!

Και τους καθοδηγητές Γιώργο Γιωτόπουλο και  Ράνια Μπεκίρη ως αναφορά την επίμορφωση με καταρτισμένα σεμινάρια για την εξοικείωση στο κόσμο του etwinning.
Tέλος ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ το μεγαλύτερο στους μικρούς μαθητές που με τα έργα τους έφτασαν το πρόγραμμα τόσο ψηλά!!!
Η Ετικέτα Ποιότητας τους ανήκει!!!!!Μπράβοοοοο!!!!!!!29821670-raccolta-di-scuola-o-di-laurea-a-tema-owls

 

2.Πρόγραμμα T4E <<Tης Ευρώπης χρώματα της Αγάπης Αρώματα>>με θέμα τους Φάρους μαθαίνοντας  πως οι φάροι μας φωτίζουν και μας ενώνουν!!!!!!!

Aνήκουμε πλέον και επίσημα στην  ομάδα των ευρωπαίων εκπαιδευτικών με σφραγίδα και βούλα την οποία κερδίσαμε επάξια!!!!

Είμαστε στην  “οικογένεια” των Teachers4Europe 20170919_004950

 

3.Θερμές ευχαριστίες από τον εντεταλμένο Περιφερειακό Σύμβουλο-βοηθό Περιφερειάρχη για θέματα Υγείας και Αλληλεγγύης:Αντώνιο Χαροκόπο για την συμμετοχή μας στο πρόγραμμα εθελοντικής Αιμοδοσίας που υλοποιήθηκε στο σχολείο μας με σκοπό την διάδοση της ιδέας της εθ.Αιμοδοσίας και την προσφορά μας προς τον συνάδελφο.20170914_143758 20170914_143748  20170914_143700 

 

Είναι πολύ όμορφο να έρχεται η στιγμή  της αναγνώρισης !!!!can-stock-photo_csp1860426 

Κάναμε πολλά και ωραία πράγματα ………και συνεχίζουμε……περιμένουμε και άλλους επαίνους……..στο δρόμο είναι και έρχονται…..με την νέα χρονιά για ακόμα καλύτερα!!!!!!