Μαρ 18
14

Επίσκεψη των μαθητών μας στο ΚΠΕ Σικυωνίων Κορινθίας

Οι μαθητές-τριες της Περιβαλλοντικής ομάδας με θέμα “τρελοί και απίθανοι ήχοι γύρω μας” και οι μαθητές-τριες της etwinning ομάδας  του σχολείου μας  με θέμα Be 14 in Europe “ είχαν μια ξεχωριστή εμπειρία την Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018.

Επισκεφτήκαμε το ΚΠΕ Σικυωνίων στο Κλημέντι Κορινθίας και πραγματοποιήσαμε πεζοπορία 1,5 ώρας στο δάσος της Βελίνας.

Παρατηρήσαμε βλάστηση, αφουγκραστήκαμε ήχους του δάσους, νιώσαμε την φύση με όλες μας τις αισθήσεις . Ηχογραφήσαμε τους ήχους του δάσους καθώς και ήχους που δημιουργήσαμε εμείς με  φυσικά υλικά που βρήκαμε εκεί.

Μετά επισκεφτήκαμε το Γυμνάσιο Καλλιάνων που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση και δεχτήκαμε θερμότατη υποδοχή. Οι μαθητές μας συζήτησαν με τους μαθητές εκεί και αντάλλαξαν εμπειρίες. Τους υποσχεθήκαμε να έχουμε επικοινωνία μέσω skype .

Τέλος επισκεφτήκαμε το Μουσείο Περιβάλλοντος στη Στυμφαλία λίμνη όπου απολαύσαμε υπέροχη θέα ,παρατηρήσαμε τη ζωή στη λίμνη με τηλεσκόπια, περπατήσαμε σε περιβαλλοντικό μονοπάτι, αποκομίσαμε καινούριες γνώσεις και γεμίσαμε το μυαλό και την καρδιά μας με όμορφες στιγμές.

Τους μαθητές  συνόδεψαν σε αυτή την εκπαιδευτική επίσκεψη οι εκπαιδευτικοί : Αγγελική Σαββανή ΠΕ16, Αριστείδης Δουρόπουλος ΠΕ03 και Ελένη Παπακανέλλου ΠΕ02.



Δεν επιτρέπονται σχόλια.