Ευρωπαϊκό Σχολικό Ραδιόφωνο


esr“Διαθεματικό, Διαπολιτισμικό Ραδιόφωνο της Εκπαιδευτικής Κοινότητας European School Radio, Το Πρώτο Μαθητικό Ραδιόφωνο”
Facebook:

SKYPE: european.school.radio
twitter: @EuSchoolRadio
Email: esradio@sch.gr

 

 

Μαθητικό ραδιόφωνο από το Γυμνάσιο Βραχναιϊκων

Η ραδιοφωνική ομάδα του Γυμνασίου Βραχναιίκων, γνωστή ως “Radio Viral”, ανεβάζει πρόγραμμα πέντε (5) διαδικτυακών ραδιοφωνικών εκπομπών στο πλαίσιο υλοποίησης του πολιτιστικού προγράμματος “Το RADIO VIRAL στο EUROPEAN SCHOOL RADIO”.

Το πρόγραμμα των εκπομπών έχει ως εξής:

1)      «Imagine»  μια live εκπομπή κάθε 2η Κυριακή του μήνα στις 20:00-21:00 με ποικίλη και διαφορετική θεματολογία κάθε φορά.

2    «Μ στο τετράγωνο»  μια ηχογραφημένη εκπομπή κάθε Τρίτη 20:00-21:00 και θέμα : σχολιασμός ταινιών, βιβλίων, σειρών, θεμάτων που αφορούν τον κινηματογράφο αλλά και διάφορα άλλα θέματα που αφορούν τους εφήβους

3)      «Its a Μ.Ε.Σ»  λογοπαίγνιο με τα ονόματα των παιδιών που συμμετέχουν. Η εκπομπή αυτή παίζεται κάθε 2η Δευτέρα του μήνα και ώρα 20:00-21:00. Είναι μια εκπομπή με αστεία, μουσική και πολύ γέλιο.

4)      «Vanilla Girlz» μια εκπομπή που παίζεται κάθε 3η Κυριακή του μήνα 16:00-17:00 με σχολιασμό ταινιών, τραγουδιών κτλ.

5)      «Radio Viral» όπως ονομάζεται η ραδιοφωνική ομάδα μας, επειδή αυτή η εκπομπή είναι κοινή δηλαδή συμμετέχουν όποια παιδιά θέλουν από την ομάδα και είναι έκτακτη (δεν έχει σταθερή ημερομηνία και ώρα).

Για να τους ακούσετε συντονιστείτε στο:  

http://europeanschoolradio.eu/player.php